Galatasaray evinde güle oynaya kazandı!

Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Galatasaray, evinde konuk ettiği Sivas Belediyespor'u 5-1 mağlup etti. Galatasaray - Sivas Belediyespor maçının tüm detayları haberimizde...

Maça hızlı başlayan Galatasaray, 4. dakikada Yasin Öztekin'in golüyle 1-0 öne geçti. Bu golden sonra maçta karşılıklı ataklar oldu ama maçta tempo ilk devrede çok yükselmedi. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skorunu belirledi. İkinci yarıda ise yine aynı tempoda devam etti. Maçta farkı 2'ye çıkaran gol 70. dakikada Emrah Başsan'dan geldi. Bu golün ardından iki takım da açık futbol oynamaya başladı.

Bu golün 5 dakika sonrasında ise Yasin Öztekin bir kez daha sahneye çıktı ve durumu 3-0'a getirdi. Sivas Belediyespor ise maçtaki ilk golünü 78. dakikada Sinan Akaydın ile attı ve farkı 2'ye indirdi. 87. dakikada Sinan Gümüş farkı tekrar 3'e çıkaran golü attı. Maçta kapanış golü ise 90. dakikada Eren Derdiyok'tan geldi ve skor 5-1 oldu. Bu golden sonra başka gol sesi çıkmayınca mücadele Galatasaray'ın 5-1 üstünlüğüyle sona erdi.

Rövanş maçı için büyük avantaj yakalayan Galatasaray, 12 Aralık'ta ikinci maç için Sivas'a gidecek.

Galatasaray evinde güle oynaya kazandı! ile ilgili etiketler Galatasaray sivas belediyespor
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.