Galatasaray elendi mi? GS elendi mi?

Galatasaray elendi mi? GS elendi mi? UEFA Avrupa Ligi'nde Rangers ile karşılaşan Galatasaray tur atladı mı merak ediliyor. İşte detaylar...

Galatasaray elendi mi? GS elendi mi? UEFA Avrupa Ligi'nde İskoçya deplasmanında Rangers ile karşılaşan Galatasaray tur atladı mı? İşte yanıtı..

GALATASARAY ELENDİ Mİ?

UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmak isteyen temsilcimiz Galatasaray, İskoçya'nın köklü ekibi Rangers'a konuk oldu. Ibrox Park'ta Letonyalı hakem Andris Treimanis'in yönettiği maçta rakibine 2-1 mağlup olan Sarı-Kırmızılılar, Avrupa'ya veda etti. Yeni sezonda 6. resmi maçına çıkan Galatasaray, ilk yenilgisini aldı.

"DEV" TEHLİKE KAPIDA"


Maç öncesi Türkiye UEFA sıralamasında 12'nci, İskoçya ise 13. sırada bulunuyordu. Galatasaray, şampiyon olan takımın Devler Ligi'ne doğrudan katılması adına çok önemli olan bir karşılaşmayı kaybedince, Türkiye'nin sıralamada İskoç'yanın gerisine düşme olasılığı hayli arttı. UEFA sıralamasında ilk 12'de yer alan ülkelerin şampiyonları Devler Ligi'ne doğrudan katılabiliyor.

 

 

Galatasaray elendi mi? GS elendi mi? ile ilgili etiketler Galatasaray Avrupa Rangers elendi mi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.