Galatasaray elendi mi? Galatasaray Alanyaspor rövanş maçı var mı?

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Galatasaray sahasında konuk ettiği Alanyaspor’a 3-2 yenilerek ağır bir darbe aldı. Sarı kırmızılı taraftarlar ise kupada bu maçın rövanşının olup olmadığını merak etmeye başladı. Peki, Galatasaray elendi mi?

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Galatasaray ile Aytemiz Alanyaspor takımları kozlarını Türk Telekom Stadyumu’nda paylaştı. Sürpriz bir skorla Alanyaspor’a 3-2 kaybeden sarı kırmızılılar böylece ağır bir yenilgi almış oldular.

Galatasaray elendi mi? Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finali rövanş maçı var mı?

Alanyaspor'a turu getiren goller, 31. dakikada ve 48. dakikada penaltı vuruşu sonrası Babacar ile 41. dakikada Salih Uçan kaydederken Galatasaray’ın golleri ise 83. dakikada Mostafa Mohamed ve 90+5'te Gedson Fernandes’den geldi.

Galatasaray elendi mi? Galatasaray Alanyaspor rövanş maçı var mı?

Bu sonuçla Alanyaspor adını yarı finale yazdırırken Galatasaray çeyrek finalde kupaya veda etti. Aytemiz Alanyaspor, yarı finalde Demir Grup Sivasspor-Antalyaspor maçının galibiyle final mücadelesi verecek. Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final müsabakaları tek maç olduğundan Galatasaray kupadan elenmiş oldu.

Galatasaray elendi mi? Galatasaray Alanyaspor rövanş maçı var mı? ile ilgili etiketler Galatasaray Alanyaspor Ziraat Türkiye Kupası
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.