Galatasaray dün akşam Göztepe galibiyetiyle 3 puandan fazlasını kazandı

Süper Lig'de 4 maçlık kabusun ardından Göztepe galibiyetiyle nefes alan Galatasaray, hem seyircisiyle barıştı, hem de Romanya yatırımının karşılığını almaya başladı. Sarı-Kırmızılılar'da Marsilya sınavı öncesi moraller yerine geldi.

Süper Lig'in 7. haftasında Göztepe'yi ağırlayan ve ilk yarısını 0-1 geride tamamladığı maçtan 2-1 galip ayrılmayı başaran Galatasaray, 3 puandan fazlasını kazandı. Sırasıyla Kasımpaşa, Trabzonspor, Alanyaspor, Kayserispor maçlarında toplam 10 puan bırakan Sarı-Kırmızılılar, haftayı kayıpsız geçmenin yanı sıra, tribünün de gönülünü aldı. 

Tribünle takım arasında son dönemde soğuk rüzgarlar esmeye başlarken Göztepe maçında tüm buzlar eridi ve birlik sağlandı. Bu birleşmeden sonra galibiyet de geldi. Hatırlanacağı gibi Seyrantepe'deki maçlarda top özellikle Sofiane Feghouli ve DeAndre Yedlin'in ayağına her geldiğinde tribünden ıslık sesleri yükseliyordu.

Teknik direktör Fatih Terim ise dünkü maçın ardından bu konuyla ilgili, "Biz gençlere şans veriyoruz, onlara hata yapmaktan korkmayın diyoruz. Islıklara rağmen iyi iş çıkarıyorlar" diyerek tepkisini dile getirmişti.

ROMANYA YATIRIMI KARŞILIĞINI VERİYOR

Terim'in bir diğer sevinci de Alexandru Cicaldau ile Olimpiu Morutan'ın yükselen form grafiği.. Sarı-Kırmızılar'ın 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Morutan, ilk asistinin ardından dün akşam ilk gol sevincini de yaşadı. Klas bir vuruşla takımını öne geçiren Morutan'a pası veren isim ise Cicaldau oldu. 6.5 milyon euroluk Cicaldau ile 3.5 milyon euroluk Morutan'ın işbirliği, G.Saray'ı galibiyete taşıdı. Cicaldau ayrıca savunmadaki gayretiyle de alkış aldı.

Daha önce Kasımpaşa maçında da Morutan pası vermiş, Cicaldau golü atmıştı. İki Rumen'in arasındaki uyum Galatasaraylı taraftarlara da umut veriyor.

Galatasaray dün akşam Göztepe galibiyetiyle 3 puandan fazlasını kazandı

ASLAN, MARSİLYA DEPLASMANINA HAZIRLANIYOR

Galatasaray'da Halil Dervişoğlu gol şanssızlığını kırarken Mbaye Diagne de takdir topladı. Hücum hattındaki birçok oyuncunun moral bulması teknik heyetin de elini güçlendirdi. Sarı-kırmızılılarda şimdi tek hedef UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağı Marsilya maçı...

Gruptaki ilk maçında Lazio'yu tek golle deviren Cim Bom, Ligue 1'de sezona güçlü bir giriş yapan Jorge Sampaoli'ni takımını da devirip 2'de 2 yapmak istiyor. Fransız ekibi ligde bu hafta evinde Lens'a 2-3 mağlup oldu.

Galatasaray dün akşam Göztepe galibiyetiyle 3 puandan fazlasını kazandı ile ilgili etiketler Galatasaray Marsilya Fatih Terim Olimpiu Moruţan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.