Galatasaray Doğa Sigorta'da koronavirüs şoku

Galatasaray Kulübü, Erkek Basketbol Takımı Galatasaray Doğa Sigorta'da görevli bir idari personelin yapılan koronavirüs testinin pozitif çıktığı açıklandı. Kovid-19 olduğu belirlenen personelin izolasyona alınarak tedavi sürecinin başlatıldığı bildirildi.

Galatasaray Doğa Sigorta Erkek Basketbol Takımı oyuncuları, teknik kadro, performans, sağlık, idari ve destek kadrolarındaki çalışanlar için dün sabah saatlerinde yapılan Kovid-19 PCR testleri sonucu belli oldu.

Yapılan testler sonucunda idari ekipten bir personelin testinin pozitif çıktığı kaydedildi.

Kovid-19 olan personelin herhangi bir klinik şikayeti olmadığı ve izolasyon ile tedavi sürecine başlandığı kaydedildi.

İşte Sarı Kırmızılı Kulüpten yapılan açıklama:

"Kulübümüz tarafından, Galatasaray Doğa Sigorta Erkek Basketbol Takımı oyuncuları, teknik kadro, performans, sağlık, idari ve destek kadrolarındaki çalışanlarımız için sponsor hastanelerimiz Medical Park'ın ve Liv Hospital'ın katkılarıyla dün sabah (20 Ağustos Perşembe) yapılan Covid-19 PCR testleri sonrası idari ekibimizden bir personelin sonucunun pozitif olduğu tespit edilmiştir.

Klinik şikayeti olmayan çalışanımız için izolasyon ve tedavi sürecine başlanmıştır.

Konuyla ilgili kamuoyu bilgilendirilmeye devam edilecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Galatasaray Doğa Sigorta'da koronavirüs şoku

Galatasaray Doğa Sigorta'da koronavirüs şoku ile ilgili etiketler Galatasaray Basketbol Test doğa sigorta kovid-19 pcr pozitif
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.