Galatasaray Dinamo Kiev TRT Spor canlı izle GS DKV şifresiz GS TV Youtube canlı maç izle

Galatasaray Dinamo Kiev maçını TRT Spor kanalından canlı izlemek isteyen sarı kırmızılı taraftarlar arayışlarına hız verdi. Savaştan zarar gören çocuklar adına 'Barış için maç' sloganı adı altında Galatasaray Dinamo Kiev maçı GS TV Youtube izle.

Galatasaray Dinamo Kiev maçı TRT Spor ekranlarında canlı yayında futbol severlerle buluşacak. Ukrayna'daki Rus işgalinden zarar gören çocuklara yardım amacıyla Galatasaray ile Dinamo Kiev takımları arasında NEF Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşma TRT Spor ekranlarından canlı yayınlanacak.

14 Nisan Perşembe akşamında saat 17.00’da başlayacak Galatasaray Dinamo Kiev maçı şifresiz olarak aynı anda GS TV Youtube kanalı üzerinden de canlı olarak futbol severlerle buluşacak.

Galatasaray Dinamo Kiev TRT Spor canlı izle GS DKV şifresiz GS TV Youtube canlı maç izle

Galatasaray - Dinamo Kiev muhtemel 11'ler...

Galatasaray: Pena Boey Semih Marcao Ömer Pulgar Berkan Morutan Cicaldau Babel Halil

Dinamo Kiev: Bushchan Dubinchak Popov Syrota Karavaev Sydorchuk Shaparenko Buialskyi Antiukh Tsygankov Vanat

Galatasaray Dinamo Kiev TRT Spor canlı izle GS DKV şifresiz GS TV Youtube canlı maç izle ile ilgili etiketler Galatasaray Dinamo Kiev
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.