Galatasaray Dinamo Bükreş maçı şifresiz GS TV Youtube nasıl izlenir? GS TV uydu frekans ayarları

Yeni sezon öncesinde Galatasaray, hazırlık maçında Dinamo Bükreş ile karşı karşıya geliyor. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde oynanacak hazırlık karşılaşması öncesinde taraftarlar Galatasaray Dinamo Bükreş maçı şifresiz GS TV Youtube nasıl izlenir sorusuna yanıt arıyor. İşte, GS TV canlı izleme uydu frekans ayarları…

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Galatasaray ilk hazırlık maçında Romen ekiplerinden Dinamo Bükreş karşısına çıkıyor. Geçen sezon averajla şampiyonluğu ezeli rakibi Beşiktaş’a kaptıran Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde PSV ile oynayacağı karşılaşmalar öncesinde hazır hale gelebilmek için ilk sınavını Dinamo Bükreş maçında veriyor.

27 Haziran Pazar günü Florya Metin Oktay Tesisleri'nde oynanacak Galatasaray Dinamo Bükreş maçı Galatasaray TV ve Galatasaray Youtube kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu ile milli takım dönüşü kasık ameliyatı olan Taylan Antalyalı henüz kampa katılmazken Mısır Milli Takımı ile olimpiyatlarda mücadele etmesi beklenen Mostafa Mohamed’in ise geri çağrıldığı kaydedildi.

Mısırlı yıldız görev verilmesi halinde Dinamo Bükreş karşısında ilk 11'de sahada yer alabilecek.

Galatasaray Dinamo Bükreş maçı şifresiz GS TV Youtube nasıl izlenir? GS TV uydu frekans ayarları

GS TV NASIL İZLENİR?

GS TV, Galatasaray Spor Kulübü’nün 7/24 yayın yapan bir spor kanalıdır. Galatasaray’ın hazırlık maçları, eski müsabakaları, şampiyonluk görüntüleri kanalın beğeniyle takip edilen yayınlarını oluşturmaktadır.

Galatasaray Spor Kulübü’nün kurduğu spor kanalı GS TV, Galatasaray.org internet sitesinden ve DailyMotion’dan canlı izlenebilmektedir.

GS TV’nin Türksat uydusundaki frekans bilgileri 11676 V 24444 Türksat 42E şeklindedir.

GS TV ayrıca Digiturk’te 75. kanaldan da izlenebilmektedir.

Galatasaray Dinamo Bükreş maçı şifresiz GS TV Youtube nasıl izlenir? GS TV uydu frekans ayarları ile ilgili etiketler Galatasaray GS TV dinamo bükreş
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.