Galatasaray Dinamo Bükreş maç özeti izle 2-1

Galatasaray hazırlık maçında Romen ekiplerinden Dinamo Bükreş’i 2-1 ile geçmeyi başardı. Sarı kırmızılı taraftarlar ise Aytaç Kara’nın 2 gol attığı Galatasaray Dinamo Bükreş maç özeti izle taraftarlar tarafından yakın takipte.

Yeni sezon öncesinde Galatasaray hazırlık maçında Dinamo Bükreş’i 2-1 ile geçti. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde oynanan hazırlık maçında sarı kırmızılıların yeni transferi Aytaç Kara damgasını vururken Dinamo Bükreş’in tek sayısı 49'da Nemec'in ayağından geldi.

Galatasaray'ın Kolombiyalı golcüsü Radamel Falcao, Dinamo Bükreş ile oynanan karşılaşmanın maç kadrosunda yer almazken, Yeni transferler Alpaslan Öztürk ve Aytaç Kara ilk 11'de başlayarak 90 dakika sahada kaldılar.

3 Temmuz | Galatasaray - Aris (Avusturya)

5 Temmuz | Galatasaray - Lokomotiv Moskova (Avusturya)

14 Temmuz | Galatasaray - Olimpiakos (Yunanistan)

Galatasaray Dinamo Bükreş maç özeti izle 2-1 ile ilgili etiketler Galatasaray dinamo bükreş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.