Galatasaray derbi öncesi Karagümrük'ü mağlup etti!

Galatasaray, Fenerbahçe derbisi öncesi konuk ettiği Fatih Karagümrük'ü Gomis ve Babel'in golleriyle 2-0 mağlup etmeyi başardı. Galatasaray aldığı galibiyetle ligde puanını 41'e yükseltti, Fatih Karagümrük ise 43 puanda kaldı.

Galatasaray - Fatih Karagümrük maçı özeti... Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray, evinde Fatih Karagümrük'ü konuk etti. Karşılaşmayı 2-0'lık skorla Sarı-kırmızılılar kazandı.

Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 2'de Gomis (P) ve 12'de Ryan Babel attı. Galatasaray aldığı galibiyetle ligde puanını 41'e yükseltti, Fatih Karagümrük ise 43 puanda kaldı.

TORRENT 3 DEĞİŞİKLİK İLE BAŞLADI

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında VavaCars Fatih Karagümrük'ü konuk eden Galatasaray'da son maça göre kadroda 3 değişiklik yapıldı.

Sarı-kırmızılı takımda teknik direktör Domenec Torrent, 30. haftada Gaziantep FK ile oynadıkları maça ilk 11'de çıkan oyunculardan Semih Kaya, Olimpiu Morutan ve Emre Kılınç'ı yedeğe çekti.

İspanyol teknik adam, VavaCars Fatih Karagümrük karşısında bu futbolcuların yerlerine Ömer Bayram, Ryan Babel ve Alexandru Cicaldau'ya forma verdi.

Galatasaray maça Fernando Muslera, Ömer Bayram, Marcao, Victor Nelsson, Patrick van Aanholt, Taylan Antalyalı, Berkan Kutlu, Ryan Babel, Alexandru Cicaldau, Kerem Aktürkoğlu ve Bafetimbi Gomis ilk 11'i ile çıktı.

Sarı-Kırmızılı takımın yedek kulübesinde Semih Kaya, Olimpiu Morutan ve Emre Kılınç'ın yanı sıra İsmail Çipe, Inaki Pena, Alparslan Öztürk, Barış Alper Yılmaz, Erick Pulgar, Arda Turan ve Halil Dervişoğlu yer aldı.

 

GALATASARAY'DA 4 OYUNCU YOK

Galatasaray'da 4 futbolcu VavaCars Fatih Karagümrük maçının kadrosunda yer almadı.

Sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları bulunan Sofiane Feghouli, Mustafa Muhammed ile tedavisine devam edilen Omar Elabdellaoui kadroda bulunmadı.

Ülkesi Fransa'da geçirdiği koronavirüs sonrası karantina sürecini tamamlayan ve İstanbul'a dönen Sacha Boey de müsabakada forma giyemedi.

 

Galatasaray derbi öncesi Karagümrük'ü mağlup etti! ile ilgili etiketler canlı izle Galatasaray fatih karagümrük
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.