Galatasaray Denizlispor maçı ne zaman? Saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Süper Lig 20. haftasında Galatasaray ile Denizlispor karşı karşıya. Derbide Beşiktaş’a deplasmanda 2-0 kaybeden Galatasaray tekrardan zirveye tutunma amacında. Peki, Galatasaray Denizlispor maçı ne zaman?

Süper Lig’de 20. hafta maçında zirvenin takipçilerinden Galatasaray sahasında Türk Telekom Stadyumu’nda zor günler geçiren Denizlispor’u konuk ediyor. Son haftada deplasmanda Denizlispor’a 2-0 kaybeden sarı kırmızılılar tekrardan toparlanarak şampiyonluk yarışına ortak olmak istiyor. Peki, Galatasaray Denizlispor maçı şifresiz hangi kanalda?

GALATASARAY DENİZLİSPOR MAÇI NE ZAMAN?

Süper Lig 20. haftasında Galatasaray sahasında Türk Stadyumu’nda Denizlispor’u ağırlıyor. 20 Ocak 2021 Çarşamba günü saat 19.00’da başlayacak olan Galatasaray Denizlispor mücadelesi Bein Sports 1 ve Radyo 1’de canlı yayınlanıyor.

Son 5 haftada bir türlü istediği sonuçları alamayan sarı kırmızılılar geçen hafta deplasmanda Vodafone Park’ta lider Beşiktaş’a 2-0 kaybederek taraftarlarını adeta hayal kırıklığına uğrattı. 18 maçta 33 puan toplayabilen sarı kırmızılılar puan cetvelinde de 4. sırada kendisine yer buldu. Zor günler geçiren ve ligin dibine demir atan Denizlispor ise 14 puanla son sırada yer aldı.

İki takım arasında geçen sezon Denizli’de oynanan maçı Denizlispor 2-0 kazanırken İstanbul’da oynanan mücadeleyi de Galatasaray 2-1 kazanmıştı.

Galatasaray sakat ve cezalılar: Omar Elabdellaoui, Radamel Falcao, Şener Özbayraklı, Emre Taşdemir, Oğulcan Çağlayan (sakat); Mbaye Diagne (cezalı)

Denizlispor sakat ve cezalılar: Neven Subotic, Özgür Çek, Mustafa Yumlu, Fede Varela (şüpheli)

GALATASARAY DENİZLİSPOR MAÇI ŞİFRESİZ HANGİ KANALDA?

Galatasaray Denizlispor maçını şifresiz izlemek için futbol severler Digiturk’e üye olduktan sonra bu mücadeleyi Bein Connect üzerinden canlı izleyebilirler.

Galatasaray Denizlispor maçı ne zaman? Saat kaçta, şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Galatasaray Denizlispor Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.