Galatasaray evinde Denizlispor'a gol yağdırdı: 6-1

Seyrantepe'de oynadığı son maçta Gençlerbirliği'nin 6-0 mağlup eden Galatasaray evinde bu kez de Denizlispor'a gol yağdırdı. Zirveyle puan farkını 2'ye indiren Sarı-Kırmızılılar'da galibiyet kadar Fernando Muslera sevinci de yaşanıyor.

Süper Lig'in 20. haftasında Denizlispor'u ağırlayan Galatasaray, beklenen de kolay bir galibiyet elde etti: 6-1. Sarı-Kırmızılılar'a Ege temsilcisi karşısında 3 puanı getiren golleri Emre Akbaba, Sofiane Feghouli, Ryan Donk, Muhammet Özkal (k.k.) Younes Belhanda ve Jesse Sekidika kaydetti.

Evinde oynadığı son maçta da Gençlerbirliği'ni 6-0 mağlup eden Aslan, Beşiktaş derbisi yenilgisini unutturdu ve zirve takibini sürdürdü. Fatih Terim'in takımı puanını 36'ya yükseltti ve maç fazlasıyla puan farkını 2'ye indirdi. Sarı-Kırmızılılar hafta sonu Türkiye Kupası'ndan elediği Yeni Malatyaspor'la yine deplasmanda mücadele edecek.

Alt sıralardan kurtulmaya çalışan Yeşil-Siyahlılar ise 14 puanla son sırada kaldı. Galibiyet hasreti 6 maça çıkan Yalçın Koşukavak yönetimindeki Horozlar, hafta sonu Karagümrük'ü ağırlayacak.

EMRE AKBABA'DAN İLK GOL SEVİNCİ

Dk. 9 GOL! Feghouli derin oynadı, Belhanda yetişip içeri çevirdi, Emre Akbaba sağ ayağıyla gelişine vurdu topu ağlara gönderdi. Bu sezon Süper Lig'deki ilk golünü atan milli futbolcu Galatasaray'ı 1-0 öne geçirdi.

Dk. 17 GOL! Organize gelişen atakta topu bir anda önünde bulan Sofiane Feghouli, ceza sahası sağ köşesinde yerden sert ve düzgün vurdu, Galatasaray'ı 2-0 öne geçirdi. Sakatlık sonrası golle dönen Cezayirli yıldızın bu sezon Süper Lig'deki 2. golü...

Galatasaray evinde Denizlispor'a gol yağdırdı: 6-1

Dk. 33 MUSLERA! 7 ay sonra kaleye geçen Fernando Muslera kaldığı yerden devam ediyor. 35 yaşındaki kaleci Recep Niyaz'la karşı karşıya kaldığı pozisyonda reflekslerini konuşturdu ve gole izin vermedi.

Dk. 45+1 GOL! Ceza sahasında hava topuna iyi yükselen Ryan Donk, köşeden topu ağlara gönderdi, skor 3-0'a geldi.

Dk. 48 GOL! Oyuna 2. yarıda giren Veton Tusha, skoru 3-1'e getirdi. Rodallega'nın pasını gole çeviren 18 yaşındaki Kosovalı forvet, ilk Süper Lig maçında 3 dakika içinde gol sevinci yaşadı. Bu sezon Süper Lig'de gol atan en genç futbolcu oldu, 18 yaş 22 gün...

Dk. 60 GOL! Saracchi'nin şutunu kaleci Pantilimon çıkardı, ondan seken top Muhammet Özkal'a çarptı ve ağlarla buluştu: 4-1. 21 yaşındaki savunma oyuncusu geçen hafta da kendi kalesine gol atmıştı.

Dk. 64 GOL! Younes Belhanda ceza sahası dışından klas bir vuruşla Pantilimon'u avladı: 5-1. Geçen hafta Gençlerbirliği'ne 3 gol atan Faslı yıldızın Süper Lig'deki gol sayısı 6'ya yükseldi. Belhanda, Türkiye kariyerindeki en skorer sezonunu geçiriyor.

Dk. 90+2 GOL! Gol perdesini kapatan isim Jesse Sekidika oldu: 6-1.

Galatasaray evinde Denizlispor'a gol yağdırdı: 6-1 - Resim : 2

GALATASARAY: Muslera, Linnes, Donk, Marcao, Saracchi, Taylan, Belhanda, Akbaba, Feghouli, Arda, Babel

DENİZLİSPOR: Pantilimon, Lopes,Leismann, Muhammet, Bergdich, Dossevi, Recep, Murawski, Sacko, Rodallega Sagal

Galatasaray evinde Denizlispor'a gol yağdırdı: 6-1 - Resim : 3

 

Galatasaray evinde Denizlispor'a gol yağdırdı: 6-1 ile ilgili etiketler canlı yayın canlı izle link Galatasaray Denizlispor Fatih Terim Fernando Muslera Emre Akbaba younes belhanda
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.