Evinde Çaykur Rizespor'a 3-4 yenilen Aslan ağır yaralı

Şampiyonluk mücadelesinde puan kaybına tahammülü kalmayan Galatasaray, yeni hocası Bülent Uygun'la özgüven kazanan Çaykur Rizespor'u ağırladı. Sarı-Kırmızılılar Karadeniz ekibine 3-4 mağlup olarak 3 puan daha kaybetti. Galatasaray'da Luyindama ve Yedlin de kart cezalısı...

Süper Lig'in 31. haftasında Çaykur Rizespor'u ağırlayan Galatasaray, şampiyonluk yarışında 2 puan daha kaybetti. Henüz 2. dakikada kalesinde golü gören Sarı-Kırmızılılar 2-1 öne geçti ama bu sezon geriye düştüğü hiçbir maçı kazanamadığı gibi bunu da kazanamadı.

30 maçta 61 puan toplayan Cim Bom, 28 maçta 63 puanı bulunan lider Beşiktaş'ın arkasında derbiyi bekliyor. Şampiyonluğu diğer adayı Fenerbahçe'nin ise 29 maçta 58 puanı bulunuyor.

Son 4 haftada 8 puan kaybeden Galatasaray milli aradan sonra Hatayspor deplasmanında sahaya çıkacak. Luyindama sarı kart, Yedlin ise kırmızı kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek.

SEYRANTEPE'DE KABUS AKŞAMI

Dk. 2 GOL! Çaykur Rizespor'dan rüya gibi başlangıç... Milan Skoda'nın pasıyla savunma arkasına sarkan Braian Samudio, karşı karşıya pozisyonda aşırtma vuruşla Muslera'yı avladı: 0-1. Galatasaray'ın bu sezon Süper Lig'de yediği en erken gol.

Dk. 14 GOL! Galatasaray beraberlik golünü erken buldu. Köşe vuruşundan doğan pozisyonda DeAndre Yedlin takipçiliğini konuşturdu ve Sarı-Kırmızılı formayla ilk golünü attı: 1-1.

Dk. 31 GOL! Sarı-Kırmızılılar Emre Akbaba'nın füzesiyle 2-1 öne geçti. Milli oyuncu bu sezon 2. golünü attı. Galatasaray bu sezon geriye düştüğü hiçbir maçı kazanamadı...

Evinde Çaykur Rizespor'a 3-4 yenilen Aslan ağır yaralı

Dk. 41 GOL! Galatasaray savunmasından bir ölümsül hata daha! Marcao'nun kaptırdığı topla hareketlenen Fernando Boldrin skoru 2-2'ye getirdi. Hatayspor maçında 3 puanı getiren golün sahibi Brezilyalı futbolcu, Seyrantepe'de de golünü attı

Dk. 45+3 LUYİNDAMA SARARDI! Kart sınırındaki Christian Luyindama sarı kart görerek Hatayspor maçında cezalı duruma düştü.

Dk. 54 GOL! DeAndre Yedlin topa ceza sahasında elle dokundu, hakem Volkan Bayarslan penaltı noktasını gösterdi ve Amerikalı sağ beke sarı kart çıkardı. Penaltıda topun başına geçen Milan Škoda skoru 2-3'e getirdi. 

Dk. 72 SAKATLIK! Çaykur Rizespor'un milli kalecisi Gökhan Akkan sakatlanarak oyuna devam edemedi. Kaleye Fenerbahçe altyapılı 24 yaşındaki eldiven Tarık Çetin geçti.

Dk. 74 GOL! Yasin Meriah'ın kendi kalesine attığı golle skor 3-3'e geldi. 

Dk. 79 KIRMIZI! DeAndre Yedlin 2. sarı karttan kızardı.

Dk. 90+3 GOL! Çaykur Rizespor'un galibiyet golü 89'da oyuna giren Fernanda Andrade'den...

Ankaragücü ve Sivasspor maçlarında kaybedilen 5 puanın ardından geçen hafta Kayseri deplasmanında 3 puanı 3 golle alan Cim Bom, Rize engelini de geçip milli araya umutlu girmek istiyordu. 

A Milli Takım'a seçilme sevinci yaşayan Taylan Antalyalı'nın kart cezası nedeniyle forma giyemediği mücadelede teknik direktör Fatih Terim yine Mohamed-Falcao çift forvetiyle sahadaydı.

GALATASARAY: Muslera, Yedlin, Luyindama, Marcao, Saracchi, Emre Kılınç, Gedson, Etebo, Emre Akbaba, Falcao, Mostafa Mohamed

ÇAYKUR RİZESPOR: Gökhan, Talbi, Baiano, Boldrin, İsmail, Selim, Samudio, Skoda, Sabo, Moroziuk, Dokovic 

UYGUN ADIM YOLA DEVAM

Çaykur Rizespor ise yeni teknik direktörü Bülent Uygun yönetiminde çıktığı ilk maçta Hatayspor'u 1-0 mağlup ederek İstanbul'a moralli geldi. 8 maçlık 3 puan hasreti sona eren Karadeniz ekibi evine eli boş dönmek istemiyordu.

12 dakika uzayan maçı 4-3 kazanan Karadeniz ekibi, Uygun'la 2'de 2 yaptı ve puanını 34'te yükseltti. Mavi-Yeşilliler milli aradan sonra Fatih Karagümrük'ü ağırlayacak.

Karadeniz ekibinin Çanakkale Zaferi temalı ilk 11 paylaşımı büyük ilgi gördü.

Evinde Çaykur Rizespor'a 3-4 yenilen Aslan ağır yaralı ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim Bülent Uygun Çaykur Rizespor
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.