"Galatasaray büyük takım değil"

Rıdvan Dilmen, Kayserispor-Galatasaray maçını değerlendirdi. Dilmen, "Galatasaray iyi takım değil, büyük takım değil, ama büyük kulüp." dedi.

Yorumcu Rıdvan Dilmen, Kayserispor-Galatasaray karşılaşmasını değerlendirdi. İşte Dilmen'in açıklamaları:

"Galatasaray büyük bir travma geçiriyor. Şimdi ev sahibinden başlayacak olursak… Kayserispor'da ciddi eksikler var ve Fenerbahçe maçından sonra sade ve sadece 1 galibiyet aldılar. O gün Fenerbahçe maçını kazandıklarında, "İşini Fenerbahçe mi kolaylaştırdı?" diye bir soru oluşmuştu. Çok koşulan maç zannetmiştik. Erken konuşmamak gerekiyormuş. Aldatıcı olmuştu ve o aldanmayla hala devam ediyor. Eksiklerin var mı? Var. Tabii ki büyük takımlar kadar kadroları zengin değildir ama Galatasaray, sadece kadro zafiyetinin ötesi ciddi bir psikolojik bir problem yaşıyor."

"FATİH TERİM İŞİNİ YAPMIŞ DEMEKTİR"

"Oyunun son bölümünde 3-5-2'nin sağındaki orta açıp, sol tarafındaki gol atıyorsa, Galatasaray ve Fatih Terim işini yapmış demektir. Gelişen oyunda oyuncuların daha fazla isteğiyle organizasyonun da iyi olduğu ve Muslera'nın da çıkardığı toplar var. Şu an liderin 4 puan gerisinde ve liderle oynamamış durumda."

''BÜYÜK TAKIM DEĞİL''

"Bu kadar mental yorgunlukta bu kadar tartışılırken kazanılıp dönülmesi önemli. Galatasaray iyi takım değil, büyük takım değil, ama büyük kulüp. Şu andaki mevcut takım için söylüyorum bunu. Ancak Galatasaray takımı bu galibiyetle 'Biz de şampiyonluk yarışında varız" dedi.

"Galatasaray büyük takım değil" ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.