Galatasaray Bursaspor maçı ne zaman? Saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Süper Lig’de zirve mücadelesi veren Galatasaray, TFF 1. Lig’de mücadele veren Bursaspor ile hazırlık maçında karşı karşıya geliyor. Her iki takımın taraftarları Galatasaray Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda sorusuna yanıt arıyor.

Süper Lig’de 21 puanla 4. sırada olan Galatasaray, TFF 1.Lig’de 14 puanla 11. durumda bulunan Bursaspor ile hazırlık maçında karşılaşıyor. A milli takım maçları nedeniyle ara verilen liglerde yedekleri oyuncuların performanslarını görmek isteyen Galatasaray ile Bursaspor takımları hazırlık maçında mücadele veriyor.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde 13 Kasım 2021 Cumartesi gününde saat 14.00’da başlayacak Galatasaray Bursaspor maçı şifresiz olarak Galatasaray TV ve Bursaspor Youtube kanalları üzerinden canlı yayınlanacak.

Süper Lig’de Galatasaray son maçında Karagümrük ile 1-1 berabere kalırken TFF 1.Lig’de mücadele veren Bursaspor ise son maçında deplasmanda Kocaelispor’a 2-1 mağlup oldu.

Stat: Florya Metin Oktay Tesisleri
Tarih: 13 Kasım 2021 Cumartesi
Saat: 14.00
Yayın: Galatasaray TV, Bursaspor Youtube

Galatasaray Bursaspor maçı ne zaman? Saat kaçta, şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Galatasaray Bursaspor hazırlık maçı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.