Galatasaray Beşiktaş maçını şifresiz yayınlayan kanallar! GS BJK Bein Sports tek maç satın alma

Spor Toto Süper Lig 29. hafta maçında Galatasaray ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. 14 Mart akşamında NEF Stadı’nda oynanacak Galatasaray Beşiktaş maçını şifresiz yayınlayan kanallar listesi belli oldu. Peki, Galatasaray Beşiktaş Bein Sports tek maç satın alma…

Spor Toto Süper Lig 29. haftasında Galatasaray sahasında Beşiktaş’ı konuk ediyor. 14 Mart 2022 Pazartesi akşamında saat 20.00’da başlayacak Galatasaray Beşiktaş maçı Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanıyor.

Süper Lig’de bu sezon taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Galatasaray, oynadığı 28 maçta 8 beraberlik ve 11 yenilgi alarak topladığı 35 puanla 12. sırada yer aldı. Ligde 9 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Beşiktaş ise 9 beraberlik, 7 yenilgiyle 45 puan topladı ve 7. sırada kendisine yer buldu.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında Vodafone Park’ta oynanan maçı Beşiktaş sahasında 2-1 kazanmıştı.

Galatasaray Beşiktaş maçını şifresiz yayınlayan kanallar! GS BJK Bein Sports tek maç satın alma

Galatasaray ile Beşiktaş, tarihlerinde 351. kez karşı karşıya gelecek. Taksim Stadı'nda 22 Ağustos 1924'te Beşiktaş'ın 2-0 galibiyetiyle başlayan rekabette, geride kalan 350 maçın 123'ünü Galatasaray, 113'ünü ise Beşiktaş kazandı.

İki takım arasında oynanan son 10 resmi maçta Beşiktaş'ın galibiyet sayısı bakımından üstünlüğü bulunuyor. Siyah beyazlılar bu periyotta 6 galibiyet elde ederken, sarı kırmızılılarda 3 kez galip geldi.

Galatasaray Beşiktaş Bein Sports tek maç nasıl satın alınır?

Digiturk'ün üyelerine sunduğu İzle-öde servisi sayesinde, Spor Toto Süper Lig maçlarını Digiturk 204, 205 ve HD servisiniz aktifse 277 numaralı Taraftar kanallarından tek maç satın alarak izleyebilirsiniz.

Tek maç satın almak için onlineislemler.digiturk.com.tr giriş yaptıktan sonra "İzle-öde" menüsünden işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Galatasaray Beşiktaş maçını şifresiz yayınlayan kanallar! GS BJK Bein Sports tek maç satın alma - Resim : 2

Galatasaray Beşiktaş maçını şifresiz yayınlayan kanallar listesi

Arena Sport 4
Bein Sports France 2 HD
BT Sport 1 HD
C More Streaming Sweeden
Livescore App
Paramount + USA
SuperSport Maximo 1 HD
SuperSport Premier League HD
TV2 Play Norge
Haberpush HD
TV3 Sport Dansk HD
Viaplay Baltic HD
Arena sport 1 HD
Btv aksiyon HD
CBC sport hd
Viaplat Denmark HD

Galatasaray Beşiktaş maçını şifresiz yayınlayan kanallar! GS BJK Bein Sports tek maç satın alma ile ilgili etiketler Beşiktaş Galatasaray Spor Toto Süper Lig beIN Sports şifresiz
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.