Galatasaray - Beşiktaş derbisine saatler kala merak konusu oldu: İşte NEF Stadı'ndaki son durum

Süper Lig'de Galatasaray kendi evinde Beşiktaş'ı ağrılayacak. Dev maça saatler kala NEF Stadı'ndaki son durum merak konusu oldu. İstanbul'u etkisine alan kar yağışı sonrası stadı adeta 'yoğun bakıma' alan sarı kırmızılılar son durumu paylaştı.

Galatasaray bu akşam saat 20.00'de oynanacak Beşiktaş karşılaşması öncesi NEF Stadı'nın son durumunu paylaştı.

NEF Stadı'nın zeminine kar yağdığı dönemde korumaya alındığı bildirildi. Paylaşılan fotoğraflarda zeminin oldukça iyi olduğu gözlendi.

Galatasaray - Beşiktaş derbisine saatler kala merak konusu oldu: İşte NEF Stadı'ndaki son durum

STADA ADETA 'YOĞUN BAKIM' UYGULANIYOR

Tüm Türkiye'yi etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle Galatasaray Yönetimi, derbinin sorunsuz bir şekilde oynanması için yoğun çaba sarf ediyor. Sarı-Kırmızılılar, bu anlamda Nef Stadyumu'na adeta yoğun bakım uyguluyor.

Galatasaray - Beşiktaş derbisine saatler kala merak konusu oldu: İşte NEF Stadı'ndaki son durum - Resim : 2

İstanbul'da yoğun kar yağışının başladığı saatlerde zeminin üstü branda ile örtüldü. Böylece zeminin bozulması engellendi. Ancak ortaya bir sorun daha çıktı.

Galatasaray - Beşiktaş derbisine saatler kala merak konusu oldu: İşte NEF Stadı'ndaki son durum - Resim : 3

IŞIKLANDIRMA ARTIRILDI

Gece saatlerinde havanın 0'ın altına inmesi nedeniyle don olma riski bulunuyordu. Fakat Sarı-Kırmızılılar bu problemi de ortadan kaldırıldı. Nef Stadyumu'nda ışıklandırmaların seviyeleri artırılırken, ısıtma ile ilgili problemler de çözüldü. Böylece zeminin donma riskiyle karşı karşıya kalma ihtimali de ortadan kaldırılmış oldu.

Galatasaray - Beşiktaş derbisine saatler kala merak konusu oldu: İşte NEF Stadı'ndaki son durum - Resim : 4

Galatasaray - Beşiktaş derbisine saatler kala merak konusu oldu: İşte NEF Stadı'ndaki son durum ile ilgili etiketler Galatasaray Beşiktaş Süper Lig Derbi nef stadı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.