Galatasaray, Beşiktaş derbi öncesi antrenmanını bir kez daha taraftarlarına açıyor

Süper Lig'de 3 maçlık galibiyet serisi yakalayan ve Beşiktaş'la puanları eşitleyen Galatasaray, ezeli rakibiyle pazartesi günü çok kritik bir deplasman maçına çıkacak. Yakaladığı havayı daha da yukarı çekmek isteyen Sarı-Kırmızılılar, derbi idmanını taraftarlarına açıyor.

Galatasaray, 25 Ekim Pazartesi günü Beşiktaş ile oynayacağı derbi öncesi taraftara açık idman yapılacağını duyurdu. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, derbinin son idmanının Nef Stadı'nda yapılacağı belirtilerek, "Takımımız, deplasmanda oynanacak Beşiktaş karşılaşması öncesinde, 24 Ekim Pazar günü son antrenmanını taraftara açık olarak saat 15.00'te Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu'nda gerçekleştirecek." denildi.

Kombine, VIP kombine, 5 lig maçı paketinin yanı sıra loca sahiplerinin idmanı ücretsiz izleyebileceğine yer verilen açıklamada, biletlerin bugün 15.00'te 19.05 liradan satışa sunulacağı belirtildi.

Teknik direktör Fatih Terim yönetiminde 3 sezon önce de bir Beşiktaş derbisi öncesi Seyrantepe'de taraftara açık antrenman yapılmış ve Galatasaray o derbiyi kazanıp şampiyon olmuştu.

 

TERİM'İN 68. DERBİSİ

Galatasaray, tecrübeli teknik adam yönetiminde daha önce Beşiktaş ve Fenerbahçe ile Süper Lig, Türkiye Kupası, TFF Süper Kupa, Cumhurbaşkanlığı Kupası, Türkiye Spor Yazarları Derneği Kupası ve Gurbet Kupası'nda toplam 67 maça çıktı.

Sarı-kırmızılı takımda dördüncü dönemini geçiren 68 yaşındaki Terim, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile yapılan bu karşılaşmalarda 25 galibiyet, 25 beraberlik ve 17 mağlubiyet gördü.

BEŞİKTAŞ KARŞISINDA 34 DERBİ

Galatasaray, Fatih Terim yönetiminde Beşiktaş ile daha önce 34 maçta karşı karşıya geldi.

Sarı-kırmızılı takım bu derbilerin 13'ünü kazanırken, 13'ünde berabere kaldı, 8'inde ise sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Galatasaray, tecrübeli teknik adam idaresinde Fenerbahçe ile oynadığı 33 derbide ise 12 galibiyet, 12 beraberlik ve 9 mağlubiyet yaşadı.

Terim ile Beşiktaş'ı çalıştıran Sergen Yalçın, 7. kez saha kenarında karşı karşıya gelecek. Yalçın daha önce Konyaspor, Yeni Malatyaspor, Aytemiz Alanyaspor ve Beşiktaş'ın başında, Terim yönetimindeki Galatasaray'a karşı 6 maça çıktı.

Galatasaray, tamamı Süper Lig'de oynanan bu maçların ikisini kazanırken, üçünde berabere kaldı ve birini kaybetti.

Galatasaray, Beşiktaş derbi öncesi antrenmanını bir kez daha taraftarlarına açıyor ile ilgili etiketler Galatasaray Beşiktaş Fatih Terim
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.