Galatasaray Belçikalı yıldız Fellaini ile anlaştı! İşte o sözleşme...

Kadrosuna yeni sezon öncesi; Gomis, Belhanda, Maicon, Mariano gibi yıldız oyuncuları dahil eden sarı-kırmızılılardan bir bomba daha geldi. Galatasaray, Manchester United'ın Belçikalı yıldızı Marouane Fellaini ile anlaştı

Galatasaray, Manchester United'ın Belçikalı yıldızı Marouane Fellaini ile 4 yıllığına anlaşmaya vardı.

Ertem Şener'in Skyskorcom internet sitesi Fellaini’nin sözleşmesinin detaylarına ulaştı.

dewkdjewffg

Galatasaray buna göre yıldız oyuncuya 4 yıllık sözleşme sunarken yıllık 4 milyon euro ödeyecek. Lig’de alınacak her puana 7 bin 500 euro alacak olan Belçikalı için Şampiyonlar Ligi gruplarına kalınması halinde 400 bin euro ödenecek. Fellaini, Avrupa Ligi’ne katılım halinde 200 bin euro alacak. Galatasaray ayrıca Manchester United’den gelecek olan oyuncuya 4 milyon euro imza parası ödeyecek.

Görüşmeleri Galatasaray cephesi adına Başkan Dursun Özbek tarafından görevlendiren Bülent Tulun oyuncunun babası ile bizzat gerçekleştirdi.

İşte Bülent Tulun ve Fellaini’nin babasının buluşmasında yazılan, prensip anlaşmasının fotoğrafı...

fwjhfrggg

Galatasaray Belçikalı yıldız Fellaini ile anlaştı! İşte o sözleşme... ile ilgili etiketler Galatasaray fellaini
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.