Galatasaray evinde BB Erzurumspor'u 2-0 yenerek 8'de 8 yaptı

Süper Lig'de 7 maçlık galibiyet serisi ve müthiş bir hava yakalayan Galatasaray, 27. hafta mücadelesinde BB Erzurumspor'u ağırladı. Sarı-Kırmızılılar, Mostafa Mohamed'in golleriyle 2-0 galip geldi ve seriyi 8 maça çıkardı. Cim Bom'un yıldız kalecisi Muslera, 300. Süper Lig maçına çıktı.

Süper Lig'in 27. haftasında BB Erzurumspor'u ağırlayan Galatasaray, galibiyet serisini 8 maça çıkardı: 2-0. Sarı-Kırmızılılar'a Seyrantepe'de 3 puanı getiren golleri Mostafa Mohamed attı.

Puanını 57'ye yükselten ve zirvede maç fazlasıyla farkı 3'e yükselten Cim Bom, çarşamba günü Ankaragücü deplasmanında... Üst üste 2. yenilgisini alan ve 25 puanda kalan Erzurum ekibi ise Fatih Karagümrük'ü ağırlayacak.

Dk. 38 GOL! Galatasaray'ın sağdan kullandığı köşe vuruşunda Erzurum savunması topu bir türlü uzaklaştıramadı. Emre Kılınç'ın ceza sahasına ortasında Onyekuru'nun şutunu kaleci Göktuğ kurtardı, dönen topu Mostafa Mohamed tamamladı: 1-0. Mısırlı golcü Sarı-Kırmızılı formayla 4. golünü attı.

Dk. 40 DİREK! Arda Turan'ın füzesi çataldan döndü, Galatasaray 2. gole çok yaklaştı.

Dk. 45 GOL! DeAndre Yedlin savunma arkasına sarkan Arda Turan'a uzun bir top gönderdi. Ofsayttaki Arda topa hareketlenmedi. Koşu yapan Mostafa Mohamed çaprazdan çok sert vurdu, üst direğe çarpan top ağlarla buluştu: 1-0. 23 yaşındaki santrfordan 5 maçta 5 gol!

Dk. 65 GOL İPTAL! Emre Kılınç yay üzerinden köşeyi buldu, skoru 3-0'a getirdi. Ancak VAR incelemesinde pozisyon öncesi Onyekuru'nun topu koluyla düzelttiği ortaya çıktı. Hakem Mete Kalkavan golü iptal etti.

Galatasaray evinde BB Erzurumspor'u 2-0 yenerek 8'de 8 yaptı

G.Saray'da Younes Belhanda ve Christian Luyindama, sarı kart ceza sınırında bulunuyordu. 72'de oyuna giren Belhanda maçı kart görmeden tamamladı. Luyindama ise 90 dakikayı temiz çıkardı.  

Galatasaray, Süper Lig'de BBBe Erzurumspor ile 5. kez karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılı takım, Erzurumspor ile daha önce oynadığı 3 maçtan 2 galibiyet ve 1 beraberlikle ayrılmıştı. 

Galatasaray evinde BB Erzurumspor'u 2-0 yenerek 8'de 8 yaptı ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim BB Erzurumspor mesut bakkal Mostafa Mohamed
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.