Galatasaray başkanlık seçimleri ne zaman yapılacak?

Galatasaray'da herkes başkanlık seçiminin ne zaman gerçekleşeceğini merak ediyor. 29 Mayıs'ta yapılacağı aylar önceden açıklanan ancak dün Ankara'dan gelen haberle "pandemi nedeniyle" ileri bir tarihe ertelenen seçimli olağan kurulun haziran ayı içerisinde yapılması bekleniyor.

Tarihi veren isim bizzat Abdurrahim Albayrak... Sarı-Kırmızılı kulübün 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, "Camiamız hiç merak etmesin, Kulübümüz Olağan seçimi en geç Haziran ayı içerisinde yapılacaktır" şeklinde bir açıklama paylaştı.

Albayrak'ın da ismi başkan adayları arasında anılsa da, Sarı-Kırmızılı kulislerde bazı başkan adaylarına "2. adamlık" teklifi götürdüğü ve oluşacak yeni yönetimde sunacağı maddi destek ile bulunmak istediği konuşuluyor.

Camianın önde gelen isimlerinden Adnan Polat ise aday olacağı yönündeki iddiaları dün yalanlamıştı. Galatasaray'ın başkan adaylar Mustafa Cengiz, Burak Elmas, Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu...

Galatasaray başkanlık seçimleri ne zaman yapılacak? ile ilgili etiketler Galatasaray Abdurrahim Albayrak
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.