Galatasaray başkanı kim oldu? 2021 Galatasaray başkanlık seçiminde kim önde?

Galatasaray’da 20 Haziran Pazar gününde başkanını seçiyor. Galatasaray Lisesi’nde yaşanan heyecana canlı yayında sarı kırmızılı taraftarlarda ortak oluyor. Peki, 2020 Galatasaray Başkanı kim oldu? İşte Galatasaray Başkanlık seçiminden detaylar…

Süper Lig takımlarından Galatasaray’da 20 Haziran gününde başkanlık seçimi heyecanı yaşanıyor. Galatasaray Divan Kurulu Başkanlık Seçimi önceki gün Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirilmiş ve Aykutalp Derkan, Niyazi Yelkencioğlu'nu geçerek üç yıl süre ile Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Başkanı seçilmişti.

GALATASARAY BAŞKAN ADAYLARI

Mevcut başkan Mustafa Cengiz'in sağlık sorunları nedeniyle yeniden aday olmadığı Galatasaray'da 5 isim başkanlık için kıyasıya yarışacak. Seçimde Metin Öztürk, İbrahim Özdemir, Eşref Hamamcıoğlu, Burak Elmas ve Yiğit Şardan, başkanlık için üyelerden oy isteyecek.

Metin Öztürk mor, İbrahim Özdemir sarı, Eşref Hamamcıoğlu yeşil, Burak Elmas kırmızı, Mehmet Yiğit Şardan ise gri renkli oy pusulasına sahip olacak.

Galatasaray başkanı kim oldu? 2021 Galatasaray başkanlık seçiminde kim önde?

GALATASARAY BAŞKANI KİM OLDU 2021

Galatasaray Spor Kulübü Olağan Seçim Genel Kurulu’nda sandıklar açılarak oy sayımına başlandı.

1. Sandık Sonucu:

Eşref Hamamcıoğlu: 48
Metin Öztürk: 32
Burak Elmas: 27
Yiğit Şardan: 16
İbrahim Özdemir: 5

Galatasaray başkanı kim oldu? 2021 Galatasaray başkanlık seçiminde kim önde? ile ilgili etiketler Galatasaray başkanlık seçimi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.