Galatasaray'dan Bahattin Şimşek paylaşımı

Fenerbahçe-Medipol Başakşehir maçının tartışmalı hakemi Bahattin Şimşek, maçın önüne geçti. Tecrübeli hakemin F.Bahçe lehine çaldığı düdüklerin tartışıldığı sıralarda Galatasaray kulübünden manidar bir Twitter paylaşımı geldi...

Fenerbahçe'nin Medipol Başakşehir'i 4-1 mağlup ettiği ve hakem tartışmasıyla ön plana çıkan maçtan sonra Galatasaray Kulübü, Twitter hesabından manidar bir paylaşımda bulundu. Sarı-Kırmızılılar, maçın hakemi Bahattin Şimşek'i kastederek "Futbolda kapkara gece!" ifadesini kullandı.

 

NE DEDİLER?

Rıdvan Dilmen: "Hakem 0-0 giden bir oyunda, daha geride oynanacak 80 küsür dakika varken, Fenerbahçe'nin en güçlü oyuncusu Gustavo'yu atamadı. Bir hakem düşünün maçı x takımdan alıp y takıma veriyor. Bugün Başakşehir'den aldı Fenerbahçe’ye verdi. Çok özür dilerim Fenerbahçe’lilerden, ben de çok seviyorum bu kulübü…"

Göksel Gümüşdağ: "Maçtaki hakem rezaletini hepimiz izledik. Ben buna dikkat çekiyoruz. VAR'daki tecrübeli hakem diye bildiğimiz bir hakem çağırıyor, bakıyor, kırmızı kart yok! Rafael değmedi bile. Çocuk çıldırıyor değmedim diye, atılıyor. Bahattin Şimşek'ten hakem olmaz."

Erman Toroğlu: "F.Bahçe, F.Bahçe değil. Hakem desen hakem değil. Gustavo'nun pozisyonu dünyanın her yerinde kırmızı kart. Rafael adama dokunmuyor bile. F.Bahçe'de Alex'in verdiği katkıyı 1 maçta verdi baba bu Bahattin Şimşek. Ben böyle eyyamın önünde şapka çıkartırım."

Galatasaray'dan Bahattin Şimşek paylaşımı ile ilgili etiketler Galatasaray Fenerbahçe Bahattin Şimşek Medipol Başakşehir
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.