Galatasaray ayrılığı resmen TFF'ye bildirdi!

Galatasaray, sezon başında kadrosuna kattığı İsviçreli oyuncu Haris Seferovic’in sözleşmesinin feshedildiğini Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) bildirdi.

Galatasaray, sezon başında kadrosuna kattığı Haris Seferovic'le yollarını ayırdı.

Sarı-kırmızılı takımdan Türkiye Futbol Federasyonu'na yapılan bilgilendirmede, 30 yaşındaki oyuncunun kiralık sözleşmesinin karşılıklı olarak sonlandırıldığı belirtildi.

2022/23 sezonunun başında Portekiz ekibi Benfica'dan kiralanan Seferovic, sarı-kırmızılı formayla 13 maçta süre alırken 2 gol kaydetti.

Galatasaray ayrılığı resmen TFF'ye bildirdi!

CELTA VIGO ILE ANLAŞMAYA VARDI

Haris Seferovic'in sezonun kalan bölümünde Kasımpaşa forması giyeceği iddia edilmiş ancak kulübü Benfica, oyuncunun Kasımpaşa'ya imza atmasını onaylamamıştı.

Portekiz basınından O Jogo'nun haberine göre Benfica, Haris Seferovic'in Kasımpaşa yerine İspanya'ya gitmesini istedi. Portekiz temsilcisi, Haris Seferovic için Celta Vigo ile anlaşmaya vardı.

Seferovic bugün Galatasaray'dan ayrılığ İspanya'ya giderek sağlık kontrolünden geçecek. Yıldız oyuncu, sezon sonuna kadar Celta Vigo'da kiralık forma giyecek.

Galatasaray ayrılığı resmen TFF'ye bildirdi! ile ilgili etiketler Galatasaray Haris Seferovic Benfica Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.