Galatasaray ateşi yaktı! Cenk Ergün'den Okan Buruk ve transfer açıklaması

Galatasaray'da başkanlığa Dursun Özbek'in seçilmesiyle birlikte hamleler peş peşe geldi. Burak Elmas döneminde göreve getirilen sportif direktör Pasquale Sensibile ile yolların ayrılmasının ardından sarı - kırmızılılarda Cenk Ergün'ün futbol direktörü olarak göreve başladığı açıklanmıştı. Resmi açıklamanın ardından canlı yayına çıkan Ergün, sarı-kırmızılı taraftarların en çok merak ettiği teknik direktör konusuyla ilgili konuştu.

Galatasaray'da 11 Haziran'da gerçekleştirilen seçimde rakibi Eşref Hamamcıoğlu'nu geride bırakarak başkanlık koltuğuna oturan Dursun Özbek, ilk hamlesini gerçekleştirmişti. Önceki başkan Burak Elmas döneminde göreve getirilen sportif direktör Pasquale Sensibile ile yollarını ayıran sarı-kırmızılılarda Cenk Ergün'ün futbol direktörlüğü koltuğuna oturduğu duyuruldu.

YENİ SPORTİF DİREKTÖR AYAĞININ TOZUYLA AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Galatasaray'ın yeni futbol direktörü Cenk Ergün, göreve getirilmesinin resmen açıklanmasının ardından GSTV canlı yayınına çıkarak açıklamalarda bulundu.

İşte Cenk Ergün'ün ilk açıklamaları:

''TARİF EDEMEYECEĞİM KADAR HEYECANLIYIM''

"Çok heyecanlı, mutlu ve gururluyum. Galatasaraylıyım, bu kulübe hizmet edebilme şansını daha önce yaşadım. Geri dönmek bana güzel duygular yaşatıyor. Tarif edemeyeceğim kadar heyecanlıyım"

''ÖNEMLİ OLAN GALATASARAY, GERİ KALAN TEFERRUAT''

"Geçen zaman sanki dün gibi. Kulüpten ayrıldığımdan bu yana zaman çok hızlı geçmiş gibi. Ama burada önemli olan Galatasaray, geri kalan her şey bizim için teferruat. Tekrar kulübüme hizmet verme şansını yakaladığım için çok mutluyum."

''HOCAMIZIN SÖZLEŞMESİ VAR, AÇIKLAMA ZAMANI GELECEKTİR''

"Şu anda devam eden bir teknik direktör sözleşmesi var, müspet veya menfi diğer isimlerden bahsetmek çok doğru olmayacaktır. Okan Buruk Hoca ve başka yabancı hocaların da ismi geçiyor. Bu dönemde yönetimimizin temasları oldu. Açıklama zamanı gelecektir."

''EKSİK GÖRDÜĞÜMÜZ BÖLGELERE TRANSFER YAPACAĞIZ''

"Florya’nın A’dan Z’ye tüm futbol organizasyonlarını yapmakla görevliyim. İlk önce eksik gördüğümüz bölgelere çalışmalar yapacağız. Transfer döneminin getirdiği değişiklikler mutlaka olacak. Transferde ilk etapta orta saha için bir çalışmamız olacak. Oyuncularımızla ilgili kulübümüze gelmiş resmi bir teklif yok."

 

 

 
Galatasaray ateşi yaktı! Cenk Ergün'den Okan Buruk ve transfer açıklaması ile ilgili etiketler Galatasaray Okan Buruk sportif direktör cenk ergün
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.