Galatasaray Arda Turan'la her konuda anlaştı

Galatasaray yönetimi, Teknik Direktör Fatih Terim'in isteği doğrultusunda eski futbolcusu Arda Turan ile her konuda anlaşmaya vardı. İki sezon için maç başı ücrete oynayacak Arda jübilesini de Galatasaray'da yapacak.

Galatasaray transferde hareketli günler geçiriyor. Sarı-Kırmızılı takım Fatih Terim'in isteği doğrultusunda uzun süredir ismi gündemde olan Arda Turan transferine nokta koymaya hazırlanıyor.

MAÇ BAŞI ÜCRET 

Fatih Terim'in isteği doğrultusunda Sarı-Kırmızılı yönetim Arda Turan ile 2 yıllık anlaşmaya vardı. Fanatik Gazetesi'nden Yakup Çınar'ın haberine göre, Yönetimle maaş konusuna girmeyen Arda Turan'a maç başı ücret verileceği öğrenildi.

'JÜBİLEMİ BURADA YAPMAK İSTİYORUM'

Arda Turan transfer görüşmesinde yönetimden tek istekte bulundu. 33 yaşındaki oyuncu "2 yıl sonunda futbolu Galatasaray'da bırakmak istiyorum." talebine yönetimde olumlu karşılık verdi. Arda Turan transferinin kısa süre içinde açıklanması bekleniyor.

Galatasaray Arda Turan'la her konuda anlaştı ile ilgili etiketler Arda Turan Galatasaray Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.