Galatasaray Antalyaspor maçı ne zaman, şifresiz hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig 20. hafta maçında Galatasaray ile Antalyaspor karşı karşıya geliyor. Lider durumda bulunan sarı kırmızılılar bu mücadelede de kayıp yaşamak istemiyorlar. Peki ama Galatasaray Antalyaspor maçı ne zaman?

Spor Toto Süper Lig 20. haftasında lider Galatasaray sahasında Antalyaspor’u konuk ediyor. NEF Stadyumu’nda 21 Ocak Cumartesi akşamında saat 19.00’da başlayacak mücadele Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanıyor.

Süper Lig'de çıktığı 18 maçta 13 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi yaşayan Galatasaray, topladığı 42 puanla liderlik koltuğunda yer alırken ligde bir maçı eksik olan Fraport TAV Antalyaspor, oynadığı 17 müsabakanın 5'ini kazandı, 3'ünde berabere kaldı ve 9'unu kaybederek topladığı 18 puanla 15. sırada bulunuyor.

Son 11 resmi maçını kazanan Galatasaray'ın, Süper Lig'de de 8 maçlık galibiyet serisi bulunuyor. Galatasaray'da Fraport TAV Antalyaspor maçı öncesinde 4 futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor.

Galatasaray Antalyaspor

Sarı-kırmızılı futbolcular Abdülkerim Bardakcı, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz ile Berkan Kutlu kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek ve 21. haftadaki Bitexen Giresunspor maçında görev yapamayacak.

Antalyspor'da ise Wright, Ghacha, Fredy sakatlıkları, Kudryashov ve Fernando ise cezaları nedeniyle görev yapamayacak.

Muhtemel 11’ler

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Dubois, Torreira, Oliveira, Mertens, Barış, Kerem, Icardi

Antalyaspor: Alperen, Bünyamin, Veysel, Ömer, Güray, Ufuk, Soner, Sinan, Nakajima, Larsson, Luiz Adriano

Galatasaray Antalyaspor maçı ne zaman, şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Galatasaray Antalyaspor
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.