Galatasaray Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray ile Antalyaspor takımları Spor Toto Süper Lig 20. haftasında karşı karşıya geliyor. Zirvede yer alan sarı kırmızılılar bu önemli mücadeleyi kazanarak rakipleriyle aradaki puan farkını korumak istiyor. Peki ama Galatasaray Antalyaspor maçı ne zaman oynanacak?

Spor Toto Süper Lig 20. hafta maçında Galatasaray ile Antalyaspor karşı karşıya geliyor. Üst üste 8 maçını da kazanarak bir anda rakipleriyle arasındaki puan farkını iyice açan sarı kırmızılılar bu mücadeleyi de kazanmanın hesaplarını yapıyor.

Galatasaray Antalyaspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

NEF Stadyumu’nda 21 Ocak 2023 Cumartesi akşamında saat 19.00’da başlayacak Galatasaray Antalyaspor maçı Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Geçtiğimiz hafta sahasında Hatayspor’u 4-0 deviren Galatasaray topladığı 42 puanla zirvede yer alırken evinde Giresunspor ile 2-2 berabere kalan Antalyaspor ise 18 puanla 15. durumda bulunuyor.

Galatasaray Antalyaspor maçı ne zaman

İki takım arasında son olarak 7 Ağustos 2022 tarihinde Antalya’da oynanan karşılaşmayı Galatasaray deplasmanda 1-0 kazanmıştı.

Stat: NEF Stadyumu
Tarih: 21 Ocak 2023 Salı
Saat: 19.00
Yayın: Bein Sports 1

Galatasaray Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? ile ilgili etiketler Galatasaray Antalyaspor Spor Toto Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.