Galatasaray Antalyaspor maçı ne zaman?

Galatasaray Antalyaspor maçı ne zaman? Süper Lig'in 21. haftası zorlu maçlara ev sahipliği yapacak. Geçen hafta Sivasspor'a 2-1 mağlup olarak liderlik şansını değerlendiremeyen Cimbom Antalyaspor'u ağırlayacak. Hamza Hamzaoğlu ise Antalyaspor'un başında eski evi Türk Telekom Stadyumu'na dönüyor. Fatih Terim yönetiminde geçen hafta ilk kez mağlup olan sarı kırmızılılar galip gelerek Başakşehir Fenerbahçe maçının olduğu haftayı karlı kapatmak istiyor. Peki, GS Antalya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

Süper Lig'in son maçında Galatasaray ile Antalyaspor Türk Telekom Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Fatih Terim yönetimindeki Cimbom, Hamza Hamzaoğlu'nun öğrencilerini konuk edecek. Galatasaray, ligde oynadığı 20 maçta 13 galibiyet 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Bu maçlarda 43 gol atan Aslan 18 kez kalesini gole kapatamadı. Antalyaspor ise, ligde zor günler geçiyor ve küme düşme hattının hemen üzerinde bulunuyor. Peki, Galatasaray Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

MAA_NE_ZAMANGalatasaray_Antalyaspor_maAA_saat_kaAtaHangi_kanaldaiAerik

ANTALYASPOR HAZIRLIKLARA DEVAM EDİYOR

Antalyaspor, Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürdü. Yekta Kurtuluş ile Zeki Yıldırım, Sarı Kırmızılılar ile zorlu bir maça çıkacaklarına vurgu yaparken; Yekta, "Güzel bir maç olacak" dedi.

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında 12 Şubat Pazartesi günü deplasmanda Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana futbolcular, koşuyla başladı. Oyuncular ardından eğitsel oyun çalıştı. Hunilerle oynanılan bu oyunda futbolcuların neşeli olduğu gözlendi. İdman, küçük sahada çift kale maçla sona erdi.

Sakatlıkları bulunan Salih Dursun ve William Vainqueur, antrenmana katılmazken, tedavileri devam eden Yekta Kurtuluş ile Nazım Sangare ise fizyoterapist eşliğinde çalıştı.

Antrenmandan önce basın mensuplarının sorularını yanıtlayan kırmızı-beyazlı futbolcu Yekta Kurtuluş, Galatasaray karşısında zorlu bir maça çıkacaklarını söyledi.

Takım olarak yükselişlerine devam etmek istediklerini dile getiren Yekta, "Galatasaray da puan kaybını telafi etmek isteyecektir. İç sahada deplasmana göre daha iyi oynuyorlar. Bütün hazırlıklarımızı yapıyoruz. Güzel bir maç olacak." ifadelerini kullandı.

Orta saha oyuncusu Zeki Yıldırım ise üç haftadır sahada mücadele eden, galip gelmek isteyen bir Antalyaspor olduğunu aktardı.

İstanbul deplasmanından mutlu dönmek istediklerini vurgulayan Zeki, "Galatasaray ile deplasmanda oynamak kolay değil ancak zoru başarırsak bir yerlere varabiliriz. Çalışmalarımızın karşılığını alacağımıza inanıyorum." diye konuştu.

GALATASARAY ANTALYASPOR MAÇI NE ZAMAN?

Süper Lig'in 21. haftasında oynanacak Galatasaray Antalyaspor maçının ne zaman olacağı futbolseverler tarafından merak ediliyor...

Galatasaray ve Antalyaspor 12 Şubat Pazartesi günü karşı karşıya gelecek. BeIN SPORTS'tan yayınlanacak maç saat 20:00'de başlayacak.

MAA_NE_ZAMANGalatasaray_Antalyaspor_maAA_saat_kaAtaHangi_kanaldadsfasf

CARRASCO KALEYE

Galatasaray, Süper Lig 21. haftasında sahasında Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Teknik Direktör Fatih Terim Muslera'nın cezası nedeniyle kalede Eray İşcan veya Carrasso'ya görev verecek. Tecrübeli teknik adam iki isim arasındaki kararını netleştirdi.

Ziraat Türkiye Kupasında Konyaspor ile oynanan maçta hatalı 2 gol yiyen ve tepkileri üzerine çeken Eray İşcan'ın yerine Fatih Terim, Konyaspor ve Antalyaspor maçında Carrasso'ya görev verecek.
Büyük bir sürprize imza atması beklenen Fatih Terim karar değişikliğine gitti!

Ziraat Türkiye Kupası'nda Konyaspor maçında kaleyi Muslera değil Fransız kaleci koruyacak. Carrasco, bu maçla beraber Muslera'nın cezası nedeniyle forma giyemeyeceği ligde oynanacak Antalyaspor karşılaşması öncesinde kritik 90 dakikaya hazırlanacak. Tecrübeli kaleci Carrasso böylelikle ligde ilk kez Galatasaray kalesini koruyacak.

TEK HEDEF GALİBİYET

Fatih Terim yönetiminde, Sivas'tan puan alamadan dönen Galatasaray 20 haftada 5 yenilgiye ulaştı. Sarı-kırmızılı takım Süper Lig tarihinde şampiyon olduğu 20 sezonun hiçbirinde 5'ten fazla mağlubiyet görmedi. Hırvat teknik adam Tudor yönetiminde ligin ilk yarısında Başakşehir, Beşiktaş, Trabzon ve Yeni Malatya deplasmanlarında mağlup olan sarı-kırmızılı takım sezonun ilk 10 haftasında puan farkını açtığı ezeli rakiplerine devre biterken yakalanmıştı. Son 2 şampiyonluğunda 5'er yenilgi ile sezonu tamamlayan Cimbom, Terim ile ek mağlubiyetini Sivasspor deplasmanında almıştı. Aslan'ın hedefi Antalyaspor maçıyla galibiyet serisini başlatmak.

ASLANTEPE'DE ZİRVE AKŞAMI

G.saray, Başakşehir'in F.Bahçe'ye yenilmesiyle yeniden liderlik şansını yakaladı. Geçen hafta Sivas'ta bu fırsatı kaçıranAslan, Türk Telekom Stadı'nda Antalya'yı yenerse zirvenin yeni sahibi olacak. Fatih Terim'in kupadaki Konya maçındaki dizilişle devam etmesi bekleniyor. Sistemini 2-5-3 olarak açıklayan İmparator, geride Maicon- Serdar ikilisini oynatacak. Orta sahada Donk-Selçuk- Belhanda, sağ kanatta Mariano solda Nagatomo görev yapacak. Hücum hattında Feghouli-Gomis- Rodrigues gol arayacak.

MUSLERA YOK CARRASSO VAR

Galatasaray'ın Antalya sınavında sakatlıkları süren Denayer ve Fernando dışında kart cezalısı Muslera da forma giyemeyecek. Konyaspor ile oynanan kupa rövanş maçında kaleyi Eray yerine Muslera'ya veren Fatih Terim'in, kaleci antrenörü Taffarel'in raporu doğrultusunda bu akşam Carrasso'yu 11'de sahaya süreceği öğenildi.

BİLETLER SATIŞTA

Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

Galatasaray Futbol Takımı, Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav sezonu 21. hafta maçında, 12 Şubat Pazartesi günü saat 20:00’de Antalyaspor ile Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Maçın biletleri Beyoğlu GSStore, Aslanlı Yol gişeleri, Aktif satış noktaları, passo.com.tr ve 0850 724 33 44 numaralı Passolig çağrı merkezinden satışa sunuldu.

Kombine sahipleri gidemeyecekleri maç için kombinesine ait olan koltuğu tek maçlık olarak satılması için kulübümüze devredebilir. Kulübümüze devretmiş olduğunuz kombinenize ait koltuğunuz bilet olarak satıldığı takdirde (masraflar hariç) bilet gelirinin %60’ı 2018-2019 Futbol sezon kombine alımında indirim olarak uygulanacaktır.

Bilet satışları, GS Bonus kart ve GS Mobile sahiplerine öncelikli olup 8 Şubat Perşembe günü saat 11:00’de sadece GS Logolu Passolig kartlarına; 11 Şubat Pazar saat 20:00’den sonra Antalyaspor Passolig kartı dışında tüm Passolig kartlara satış yapılacaktır.

ENGELLİ BİLET BAŞVURULARI BAŞLADI

Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav sezonu 21. hafta maçında, 12 Şubat Pazartesi günü saat 20:00’de Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda oynanacak Galatasaray - Antalyaspor maçının engelli biletleri için aşağıdaki elektronik formun doldurulması gerekmektedir.

Refakatçi seçimi yapacak engelli taraftarlarımız için; refakatçilerinin ad-soyad, tck numaralarını girebilecekleri bir alanın oluşturulması gerekiyor.

Not: İsmi çıkan engelli taraftarlarımız için passolig kartı gerekmektedir. Kazananlar maç günü Aslanlı yol engelli gişesinden 10:00-19:00 saatleri arasında tanımlamalarını yaptırabilirler.

MAA_NE_ZAMANGalatasaray_Antalyaspor_maAA_saat_kaAtaHangi_kanalda

SALDIRGANLAR YAKALANDI

Denizli’de, 28 Ocak’ta Teleset Mobilya Akhisarspor deplasmanından dönen Antalyaspor’un takım otobüsüne taş atarak camlarını kıran 3 kişi, polis tarafından yakalandı.

Antalyasporlu yöneticilerin şikayetçi olmamasına rağmen olayla ilgili soruşturma başlatan Denizli Emniyet Müdürlüğü, Antalyaspor kafilesini taşıyan otobüsün beyaz renkli bir minibüs tarafından takip edildiğini ve otobüs kırmızı ışıkta beklediği sırada minibüsten inen bir kişinin taşlı saldırıyı gerçekleştirdiğini belirledi.

Çevredeki güvenlik kameralarının kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, olaya karışan M.Ç., Y.Ç., ve E.E.’yi tespit edip, bugün yakaladı ve gözaltına aldı. Üç kişi sorgularının ardından adliyeye sevk edilecek.

Galatasaray Antalyaspor maçı ne zaman? ile ilgili etiketler Galatasaray Antalyaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.