Galatasaray evinde Antalyaspor'la golsüz berabere kaldı

Aytemiz Alanyaspor'un Medipol Başakşehir'i 3-0 mağlup edip averajla liderliğe yükseldiği günün akşamında Antalyaspor'u ağırlayan Galatasaray, Akdeniz ekibiyle 0-0 berabere kalarak zirveyi kaptırdı. Sarı-Kırmızılılar'da Konyaspor deplasmanı öncüsü eksikler düşündürüyor.

Süper Lig'in 16. haftasında Antalyaspor'u ağırlayan Galatasaray, 51. dakikadan itibaren 10 kişi oynadığı maçta Akdeniz ekibiyle 0-0 berabere kaldı. Sarı-Kırmızılılar'da Emre Kılınç kırmızı kart görürken, Marcao ile Arda Turan ise sarı kart cezalısı konumuna düştü. 

46'da oyuna giren Radamel Falcao, 75'te sakatlanarak oyuna devam edemedi. Puanını 30'a yükselten Cim Bom, Aytemiz Alanyaspor'la aynı puanda ve aynı averajda olmasına rağmen rakibine evinde 1-2 yenildiği için ikili averajla 2. sırada yer aldı. Sarı-Kırmızılılar'da 4 maç ceza alan teknik direktör Fatih Terim, cezasının 3. maçını doldurdu. 

Geçen hafta evinde Hatayspor karşısında 6-0'lık hezimete uğrayan Ersun Yanal yönetimindeki Antalyaspor ise 18 puana yükseldi.  

Düşük tempoda oynanan ilk yarıda Antalyaspor alanları iyi kapatıp rakibine pozisyon vermemeye, Galatasaray ise rakip savunmanın kilidini açmaya çalıştı. 7 şut denemesi olan Sarı-Kırmızılılar 2 isabet buldu ancak Ruud Boffin'i geçemedi. Antalyaspor'un ise henüz şutu yok.

Akdeniz ekibi geçen hafta evinde yaşadığı 6-0'lık Hatayspor hezimetini unutturmak istiyordu. 5 eksikle maça çıkan Fatih Terim'siz Galatasaray ise galibiyet serisini 3 maça çıkarıp, maç eksiğiyle Alanyaspor'a kaptırdığı liderliği 2'nci 45 dakikada geri almak istiyordu.

Galatasaray evinde Antalyaspor'la golsüz berabere kaldı

Dk. 51 KIRMIZI KART Kontra atağa çıkan Amilton'u durdumak isteyen Emre Kılınç'ın arkadan müdahalesi kırmızı kartı getirdi. Milli futbolcu, Abdulkadir Bitigen tarafından direkt kırmızı kartla cezalandırıldı. Galatasaray 10 kişi... Emre Kılınç Süper Lig kariyerinde ilk kez kızardı.

Dk. 55 MARCAO CEZALI Maça sarı kart ceza sınırında çıkan Marcao, 55'te sarı kart gördü ve 3 gün sonra deplasmanda oynanacak Konyaspor maçında cezalı duruma düştü. Sarı-Kırmızılılar'da Emre Kılınç ve Brezilyalı stoperin yanı sıra sakatlıkları bulunan Babel, Etobo, Feghouli ve Omar'la birlikte eksik sayısı 6'ya çıktı. Taylan Antalyalı ise geri dönüyor.

Dk. 75 FALCAO SAKATLANDI Oyuna 2. yarıda Ömer Bayram'ın yerine giren Radamel Falcao sakatlandı. Kolombiyalı yıldız oyuna devam edemedi. Sahada bir ara 9 kişi kalan Galatasaray'da Jesse Sekidika oyunda...

Galatasaray evinde Antalyaspor'la golsüz berabere kaldı - Resim : 2

Her iki takımın futbolcuları da ısınmak için sahaya "Geçmiş olsun Omar" tişörtleriyle çıktı.  Akdeniz ekibini çalıştıran Ersun Yanal'ın Süper Lig kariyerinde en fazla deplasman mağlubiyeti aldığı rakibi Galatasaray... Maç öncesi konuk ekipte Podolski krizi yaşandı. 

Galatasaray 11'i: Okan Kocuk, Martin Linnes, Christian Luyindama, Marcao, Marcelo Saracchi, Ryan Donk, Emre Kılınç, Younes Belhanda, Ömer Bayram, Arda Turan, Oğulcan Çağlayan.

Antalyaspor 11'i: Ruud Boffin, Bünyamin Balcı, Veysel Sarı, Naldo, Fedor Kudryashov, Nuri Şahin, Hakan Özmert, Fredy, Gökdeniz Bayrakdar, Amilton, Dever Orgill.

Galatasaray evinde Antalyaspor'la golsüz berabere kaldı ile ilgili etiketler Galatasaray Antalyaspor Süper Lig Ersun Yanal Emre Kılınç
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.