Galatasaray, Altay'ın 24 yaşındaki Polonyalı kalecisi Mateusz Lis'e talip oldu

Son olarak dün hazırlık maçında Tuzlaspor'dan 6 gol yiyen Galatasaray'da kaleci krizi derinleşiyor. Muslera'ya alternatif arayan Sarı-Kırmızılılar'ın Altay'ın Polonyalı kalecisi Mateusz Lis'e talip olduğu öğrenildi. İrfan Can Eğribayat, Okan Kocuk, Sinan Bolat ve Roman Bürki için de girişimde bulunan Galatasaray yönetimi, son kararını Lis'ten yana kullanmış durumda...

Kümede kalma savaşı veren Altay'ın Polonyalı kalecisi Mateusz Lis'e ligde zor günler geçiren Galatasaray talip oldu.

Son 12 maçında sadece 1 galibiyet alıp, üst üste 4 karşılaşmadan mağlup ayrılan sarı-kırmızılı kulübün 24 yaşındaki Lis için İzmir temsilcisinin kapısını çaldığı belirtildi.

Galatasaray yönetiminin kaleci Lis için siyah-beyazlılara 1.5 milyon Euro teklif ettiği, Altay yönetiminin ise sezon sonunda vermek şartıyla 24 yaşındaki kaleci için 2.5 milyon Euro talep ettiği bildirildi.

Altay, sezon başında Polonya ekibi Wisla Krakow'dan 900 bin Euro'ya Mateusz Lis'i kadrosuna dahil ederek transferde en yüksek bonservis ücretini Polonyalı eldiven için ödedi.

Kaleci Lis, Altay'ın 1 puan kopardığı Galatasaray deplasmanında 6 kurtarış yaparak dikkat çekti. Sergilediği performansla siyah-beyazlı taraftarların gönlünde taht kuran Lis, son olarak İzmir'de 1-0'lık mağlubiyetle sonuçlanan Konyaspor maçının ardından tribünlerden alkış topladı. (DHA)

ROMAN BURKİ BEKLEMEDE

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Borussia Dortmund'un tecrübeli kalecisi Roman Bürki için oyuncu tarafı ile anlaştıklarını açıklamıştı. Elmas, "Kulübü ile görüştüğümüz detaylar var" diye devam etmişti.

Lis gelişmesinin ardından Bürki transferi şimdilik askıya alınmış durumda...

THACİANO'NUN BABALIK SEVİNCİ

Altay'ın Brezilyalı orta saha oyuncusu Thaciano baba olma sevincini yaşadı.

Tecrübeli futbolcu Antalya kampından eşinin doğumu için İzmir'e dönüp, tekrar kampa dahil oldu.

Siyah-beyazlı kulüpten, "Tribünde bir fazlayız" başlığıyla yapılan paylaşımda, "Büyük Altay Ailesi olarak Elaine ve Thaciano Mickael da Silva çiftini kutlar, Mickael Thalysson bebeğe sağlıklı bir ömür dileriz" ifadelerine yer verildi.

 Galatasaray, Altay'ın 24 yaşındaki Polonyalı kalecisi Mateusz Lis'e talip oldu

Galatasaray, Altay'ın 24 yaşındaki Polonyalı kalecisi Mateusz Lis'e talip oldu ile ilgili etiketler Galatasaray Altay Mateusz Lis Thaciano
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.