Aliağa Petkimspor'dan Galatasaray'a gövde gösterisi

Galatasaray'ın potadaki kötü gidişatı sürüyor... Sarı-Kırmızılılar 21. haftada Aliağa Petkimspor'dan evinde 24 sayı fark yedi. 16 takımlı ligde 14. sırada bulunan Cim Bom, düşme hattından yalnızca 2 galibiyet yukarıda...

ING Basketbol Süper Ligi'nin 21. haftasında Aliağa Petkimspor deplasmanda Galatasaray'ı 24 sayı farkla mağlup etti: 65-89.

Sinan Erdem'de oynanan maçta Aliağa'nın galibiyetinde tecrübeli oyuncusu Dorukhan Engindeniz 18 sayılık performansıyla maça damgasını vurdu. Okben Ulubay ise 17 sayı attı.

Bu sezon 3 koç değiştiren ve son olarak Ekrem Memnun'a emanet edilen Galatasaray, üst üste 2. yenilgisini aldı ve 7 galibiyette kaldı. Aliağa Petkimspor bu sonuçla 7 galibiyete yükseldi ve düşme hattından uzaklaştı.

Aliağa Petkimspor'dan Galatasaray'a gövde gösterisi

KARTAL'IN PLAY-OFF İNADI

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor'u ağırlayan Beşiktaş Icrypex, Akdeniz ekibini 76-65 mağlup etti. 3 maçlık galibiyet serisi hafta sonu Anadolu Efes karşısında son bulan Siyah-Beyazlılar, Akatlar'da sezonun 11. galibiyetini aldı.

Play-off sınırında yer alan Beşiktaş, ilk yarısını 36-31 önde tamamladığı maçın son çeyreğinde 28-19'luk skorla vurup geçti ve parken 11 sayı farkla galip ayrıldı. Kartal'ın milli guardı Şehmuz Hazer 18 sayıyla öne çıkan isim oldu. Amerikalılar'dan sayı makinesi James Blackmon 18 sayı, 10 ribaund; Joel Berry ise 14 sayı, 5 asistle galibiyette önemli rol oynadı. Beşiktaş'ın 18 yaşındaki yıldız pivotu Alperen Şengün ise bu kez 12 sayıda kaldı.

Konuk ekipte Ray Atkins'in 21 sayısı yenilgiye engel olamadı. Son sıradaki Lokman Hekim Fethiye Belediyespor 5 galibiyette kaldı.

Aliağa Petkimspor'dan Galatasaray'a gövde gösterisi ile ilgili etiketler Basketbol Süper Ligi Galatasaray Aliağa Petkimspor
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.