Galatasaray-Alanyaspor maçında Fatih Terim & Bülent Korkmaz gerilimi

Galatasaray-Alanyaspor maçında Fatih Terim ile Bülent Korkmaz arasında yaşanan gerilim dikkat çekti. İkili, maçın 2. yarısında bir ara kenarda hararetli bir tartışma yaşadı. Korkmaz maçında ardından yaşananları, "Galatasaray'ın eski oyuncusuyum, oyun içinde Fatih Terim ile konuşmam kadar normal bir şey olamaz. Öyle bir şey olmadı" diyerek açıkladı.

Alanyaspor yeni hocası Bülent Korkmaz'la 2'de 2 yaptı... Çağdaş Atan'la 3. haftada yolları ayıran Akdeniz ekibi takımın başına Korkmaz'ı getirmişti. Tecrübeli teknik direktör ilk maçına evinde Giresunspor karşısında çıkmış ve 1-0 galip gelmişti. Korkmaz bugünde efsanesi olduğu Galatasaray'ı deplasmanda tek golle devirmeyi başardı.

Maçın basın toplantısında konuşan 52 yaşındaki çalıştırıcı, şunları söyledi:

"Maçtan önce de söyledim, Galatasaray Futbol Takımı hafta içi çok önemli bir galibiyet aldı, çok iyi bir oyunla. Bunun moraliyle bizim karşımıza çıktı. Bizim için zor bir maç olacağını biliyorduk. Özellikle koşucu oyunculara engel olmak istedik. Oyuncuların aynı reaksiyonu göstermesi gerektiğini konuştuk. Savunma olarak enine ve boyuna çok iyi daraldık. Bağlantı paslarında basit pas hataları yaptık. Futbolda bunlar var. Önemli olan buradan galibiyetle ayrılmak. Dolayısıyla oyuncularımız hem oynadıkları oyunla hem de mücadeleleriyle bu galibiyeti hak ettiler. Oyuncuları tebrik ederim."



"BEN KİMSEYE KARŞI SAYGISIZLIK YAPMAM"

Maç sırasında Fatih Terim ile bir tartışma yaşadığı iddialarına yanıt veren Korkmaz, "Galatasaray'ın eski oyuncusuyum, oyun içinde Fatih Terim ile konuşmam kadar normal bir şey olamaz. Öyle bir şey olmadı. Siz nasıl algıladınız onu bilmiyorum. Hiçbir meslektaşıma karşı saygısızlığım olmaz. Ben kimseye karşı saygısızlık yapmam, kişiliğim bu" dedi.

Sosyal medyada kendisiyle ilgili söylenen sözlerden ve yapılan yorumlardan haberdar olmadığını kaydeden Bülent Korkmaz, “"Benim sadece Instagram’ım var, başka da bir hesabım yok. Ona da pek bakmıyorum. Sosyal medyayla çok ilgilenmiyorum. Yalnızca işime odaklanan bir insanım. Yorumları da izlemiyorum. O tip söylemleri de kaale almıyorum. Onu düşüneceğime işime odaklanıyorum. Ekibimle beraber yaptığımız bu. Herkes eleştirilebilir, gayet normal. Eleştiriler saygı sınırının dışına çıkmadığı sürece normal. Herkesin bir görüşü vardır, o görüş de saha içinde olmalı" diye konuştu.

Galatasaray-Alanyaspor maçında Fatih Terim & Bülent Korkmaz gerilimi

CANDEİAS HAMLESİ...

Korkmaz son olarak, golü atan Candeias’ı oyuna hangi gerekçeyle aldığını açıklayarak, "Oyunun gidişatına göre yaptım. Maçtan önce bazen düşünüyorsunuz, her şey düşündüğünüz gibi olmuyor. Candeias’ı oynatmak kafamızda vardı. Çok çabalıyor, çalışıyor. Benim istediğim ters toplarda ikinci direkte olması çok güzeldi. Babacar’ı oynatmak istiyorum ama sezon başında yaşadığı sıkıntıdan dolayı antrenman yapamadı. Yeni gelen oyuncular var. Onların da fiziksel kapasitelerini artırmayı düşünüyorum. Takımı geliştireceğiz. Biz bununla yetinmemeliyiz" dedi.

Galatasaray-Alanyaspor maçında Fatih Terim & Bülent Korkmaz gerilimi ile ilgili etiketler Galatasaray Alanyaspor Fatih Terim bülent korkmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.