Galatasaray'ın 9 maçlık yenilmezlik serisine Alanyaspor son verdi... Bülent Korkmaz'dan 2'de 2

Bu sezon 11. resmi maçına çıkan ve son 9 maçtır bileği bükülmeyen Galatasaray, Süper Lig'in 5. haftasında Alanyaspor'u mağlup oldu. Akdeniz ekibinde geçen sezon olduğu gibi bu sezon da Sarı-Kırmızılılar'ı deplasmanda son dakikalarda gelen bir golle yenmeyi başardı.

Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray ile Alanyaspor karşı karşıya geldi. Teknik direktörlüğe Bülent Korkmaz'ı getiren Akdeniz ekibi, Giresunspor'dan sonra Galatasaray'ı da mağlup edip yeni hocasıyla 2'de 2 yaptı.

İlk yarısı golsüz sona eren maçta iki takım da net pozisyonlar buldu. Galibiyet golü 87'de Candeias'tan geldi. Tecrübeli forvet, Efecan'ın soldan ortasında ilk vuruşta Muslera'yı geçemedi, dönen topu tamamlayarak takımına 3 puanı getirdi. Galatasaray ligde ilk yenilgisini Bülent Korkmaz'ın Alanyaspor'undan aldı.

Son 2 maçında 2-0 öne geçmesinde rağmen 3 puana ulaşamayan Sarı-Kırmızılılar, sezona iyi başlayamayan ve teknik direktör değişimine giden Akdeniz ekibi karşısında galibiyet hedefliyordu.

Türk Telekom Stadı'nda oynanan ve Abdulkadir Bitigen yönettiği maçta sürpriz bir sonuç ortaya çıktı. Galatasaray'ın geride kalan 4 haftada 2 galibiyet, 2 beraberliği, Alanyaspor'un ise 3 galibiyet, 2 yenilgiyle 9 puanı bulunuyor.

Sarı-kırmızılı ekipte 4 futbolcu Alanyaspor'a karşı forma giyemedi. Sakatlıkları süren Arda Turan, Sacha Boey ve Barış Alper Yılmaz ile cezası devam eden Brezilyalı stoper Marcao eksikler arasında... Teknik direktör Fatih Terim, Mbaye Diagne'yi de kadroya almadı.

Öte yandan, transfer döneminde Akdeniz ekibine kiralanan Emre Akbaba, Galatasaray'a karşı ilk 11'de sahaya çıktı.

GALATASARAY: Muslera, Yedlin, Luyindama, Nelsson, Van Aanholt, Taylan, Berkan, Morutan, Cicaldau, Kerem, Halil

ALANYASPOR: Serkan, Juanfran, Awaziem, Milunovic, Borja, Fatih, Umut, Efecan, Emre Akbaba, Davidson, Diedhiou

Galatasaray'ın 9 maçlık yenilmezlik serisine Alanyaspor son verdi... Bülent Korkmaz'dan 2'de 2

BÜLENT KORKMAZ GALATASARAY'A KARŞI

Galatasaray'da 27 yıl top koşturan ve Sarı-Kırmızılı kulübün efsaneleri arasına giren Bülent Korkmaz, Turuncu-Yeşili takımın başında çıktığı ilk maçta Giresunspor'u mağlup etmişti. Başarılı çalıştırıcı maç öncesi şunları söyledi:

"Profesyonellik böyle bir şey. Öncelikle Galatasaray'ı Lazio galibiyetinden dolayı kutluyorum. Biz işimizi yapacağız. Burada çok koşup, çok mücadele edip kazanmak istiyoruz. Benim için de çok değişik duyguların olduğu bir maç. Takımımız zamanla oturacak. Oyuncular akıllı oyuncular, kısa sürede sisteme adapte olabiliyorlar."

Fatih Terim ise şunları söyledi:  "Lazio maçında haklı bir galibiyet aldık, mutlu olduk ve taraftarımızı da mutlu ettik. Konsantrasyonumuz ve galibiyetlerimiz devam etmeli. Üç günde oynamaya alışmalıyız. Zorunlu değişikliklerin haricinde herhangi bir rotasyon düşünmedim. Oyun bize değişikliği emrettiği zaman yapacağız. Ayrıca Assunçao'yu da bugün görmek istiyorum."

Galatasaray'ın 9 maçlık yenilmezlik serisine Alanyaspor son verdi... Bülent Korkmaz'dan 2'de 2 - Resim : 2

CİM BOM 9 MAÇTIR MAĞLUP OLMUYORDU

Galatasaray, çıktığı son 9 resmi maçta mağlubiyet yüzü görmedi. Bu sezon 11. resmi maçına çıkan sarı-kırmızılı ekip, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu'nda Hollanda temsilcisi PSV ile yaptığı 2 maçı da kaybetti.

Galatasaray, sonrasında UEFA Avrupa Ligi ve Süper Lig'de yaptığı 9 karşılaşmada 5 galibiyet ve 4 beraberlik aldı. Sarı-kırmızılı ekip, mağlubiyet yüzü görmediği söz konusu 9 mücadelede 17 gol atarken kalesinde 10 gol gördü.

Galatasaray'ın 9 maçlık yenilmezlik serisine Alanyaspor son verdi... Bülent Korkmaz'dan 2'de 2 ile ilgili etiketler Galatasaray Alanyaspor Fatih Terim bülent korkmaz Daniel Candeias
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.