Galatasaray Akhisarspor maçı ne zaman?

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalde Galatasaray Türk Telekom Stadyumu'nda Akhisarspor'u ağırlayacak. Taraftarlar ise bu maç ile ilgili detayları araştırıyor. Fatih Terim yönetiminde Galatasaray Türkiye Kupası'nda başarı elde etmek için bu maçtan avantajlı bir skor elde etmek istiyor. Ligin son maçında Eren Derdiyok ve Donk'un sakatlanması üzerine Galatasaray'da önemli eksikler bulunuyor. Peki, Galatasaray Akhisarspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Galatasaray Akhisarspor maçı ne zaman? Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan devam ediyor. Kupa serüvenine 5. turdan başlayan Cimbom sırasıyla, Sivas Belediyespor, Bucaspor ve Konyaspor'u eledi. Akhisarspor ise Erzincanspor, Ankara Demirspor, Boluspor ve Kayserispor ile karşılaştı. Taraftarlar ise Galatasaray Akhisarspor maçı ile ilgili araştırmalara devam ediyor. Cimbom'da Fernando sevinci yaşanıyor. Peki, Galatasaray Akhisarspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

MAC_HANGI_KANALDA_Galatasaray_Akhisarspor_mac_ne_zaman_Saat_kacta_GS-Akhisar_kupa_mac__hangi_kanaldafsafa

GALATASARAY'DA KUZEY RÜZGARLARI ESİYOR

Milliyet Gazetesi'nden Nevzat Dindar'ın haberine göre; gelecek sezondan itibaren takımda ciddi bir revizyona imza atmak isteyen tecrübeli teknik adamın, Kuzey ülkelerinden futbolculara ağırlık vereceği, bunun ilk örneğinin de Norveçli Linnes olduğu dile getirildi. Norveç, İsveç, Danimarka ve İzlanda gibi ülkelerden gelecek oyuncu sayısını artırmayı planlayan tecrübeli teknik adam, İsveçli eski futbolcusu Johan Elmander’den de faydalanacak.

İşte nedenler!

Linnes’i ilk 11’e taşıyan ve tutan nedenler ise şöyle:

1 MARİANO KAYBETTİ: Brezilyalı futbolcunun Sivas’taki kötü futbolu, top kayıpları ve isteksizliği, onu kulübeye taşıdı.

2 LİNNES’İN ÇALIŞKANLIĞI: Linnes, oynasa da oynamasa da bunu problem etmeyen ve sorun çıkarmayan biri. Ancak formayı iyi karakterinden ziyade, çalışkanlılığı ve disiplinliliğiyle hak etti.

3 İDMAN PERFORMANSLARI: Mariano’nun kendisini takıma vermek ve idmanlarda daha istekli bir görüntü vermek yerine tam aksi bir görüntü çizdiği bildirildi. Linnes ise bu noktada iyi bir öğrenci profili çiziyor.

GALATASARAY EVİNDE EN İYİ 3. TAKIM

Deplasmanda bir türlü istediğini alamayan ve çıktığı 11 maçta 13 puan toplayarak 20 puanı çimlerde bırakan Galatasaray, iç saha karnesi ile devleri geride bıraktı.

Sabah Gazetesi'nden Taner Karaman'ın haberine göre; Sarı-kırmızılı takım evinde oynadığı 12 maçta 11 galibiyet alıp, 1 kez beraberlikle sahadan ayrıldı ve 2.83 puan ortalamasına ulaştı. Galatasaray, Türk Telekom Stadyumu'nda yakaladığı 2.83 puan ortalaması ile 10 büyük ligde yer alan 180 takım içinde de sadece Fransa'dan PSG (3) ve İngiltere'den Manchester City'ye (2.86) geçildi.

ATTIĞINI VURMAYI BİLİYOR

İç saha puan ortalamasında 180 takım içinde 3. sırada bulunan Cimbom, 3 olan gol ortalaması ile de 6. sırada yer alıyor. 12 maçta 36 gol atıp, sadece 7 gol yiyen sarı-kırmızılı takım iç sahada attığı 199 şutta 83 isabet buldu.

GALATASARAY-AKHİSARSPOR MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA, NE ZAMAN?

Yarı finalde ilk maç 27 Şubat Salı günü saat 20:30'da oynanacak. Rövanş maçları ise 17-18-19 Nisan tarihlerinde oynanacak. Karşılaşmanın A Sopr ekranlarından naklen yayınlanacak.

Ziraat Türkiye Kupası serüvenine 5. turdan başlayan Galatasaray, bu turda Sivas Belediyespor ile eşleşti. Türk Telekom Stadı'nda oynanan mücadeleyi 5-1 kazanan Galatasaray, ikinci maçta 2-1 mağlup olmasına rağmen son 16 turuna yükseldi. Son 16 turunda Bucaspor ile eşleşen Sarı-Kırmızılı ekip iki maçtan da 3-0 galip gelerek çeyrek finale yükselmeyi başarmıştı. Çeyrek finalde son şampiyon Konyaspor ile eşleşen Galatasaray, ilk maçta 2-2 berabere kalmasına rağmen, ikinci maçı 4-1 kazandı ve adını yarı finale yazdırdı.

Ziraat Türkiye Kupası'na 4. turdan başlayan Akhisarspor, 24 Erzincaspor'u 6-0 mağlup etti ve bir üst tura yükseldi. 5. turda Ankara Demirspor eşleşen Akigolar ilk maçı deplasmanda 3-0 kazanırken, evinde 1-1 berabere kalarak adını son 16 turuna yükseldi. Son 16 turunda Boluspor'a ilk maçta 2-1 mağlup olan Akhisar, ikinci maçta evinde 1-0 kazandı ve çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finalde Süper Lig'de fırtınalar estiren Kayserispor'u ilk maçta 1-0 yenen Okan Buruk'un öğrencileri, ikinci maçta deplasmanda 2-2 berabere kaldı ve yarı finalde Galatasaray'ın rakibi oldu.Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim’in Mariano yerine sürpriz şekilde Martin Linnes’te ısrar etmesi tartışılırken, hem bunun nedenleri merak edildi hem de Terim’in neden böyle bir tercih yaptığı konuşuldu.

MAC_HANGI_KANALDA_Galatasaray_Akhisarspor_mac_ne_zaman_Saat_kacta_GS-Akhisar_hangi_kanaldafasfas

BELHANDA'YA BREZİLYA USULÜ DOĞUM GÜNÜ

Galatasaray'da 28 yaşına giren Younes Belhanda'ya Brezilya usulü doğum günü kutlaması yapıldı.

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk ayağında Teleset Mobilya Akhisarspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ısınma hareketleriyle başladığı belirtildi.

Futbolcuların, pas, 5'e 2 ve sınırlı alanda çift kale taktik oyunla sürdürdüğü idmanı, yenilenme koşusu ve soğuma hareketleriyle tamamladığı bildirildi.

Antrenmanda, 28 yaşına giren Younes Belhanda'nın doğum günü kutlandı.

MAC_HANGI_KANALDA_Galatasaray_Akhisarspor_mac_ne_zaman_Saat_kacta_GS-Akhisar_hangi_kanaldaafdsaf

GALATASARAY'A EREN'DEN KÖTÜ HABER

Bursaspor maçında sakatlanan Eren Derdiyok'tan Galatasaray'a kötü haber geldi.

Galatasaray'da Bursaspor maçında sakatlanan Eren Derdiyok, 1 ay sahalardan uzak kalacak. Belhanda'nın üzerine düşerek sakatlanmasına yol açtığı golcü futbolcunun bileğinde kapsül yırtılması ve ezilme tespit edilmişti.

Galatasaray sağlık heyeti, oyuncunun tedavisine başlarken, Eren'in sahalara dönüşünün ağrılara bağlı olarak değişkenlik gösterebileceği ifade edildi.

MAC_HANGI_KANALDA_Galatasaray_Akhisarspor_mac_ne_zaman_Saat_kacta_GS-Akhisar_hangi_kanaldafsafasfa

DONK BELİRSİZ

Bursaspor karşılaşmasında gol sevincinde Belhanda'nın parmağının gözüne gelmesiyle sakatlanan Ryan Donk'un durumu Akhisar maçı öncesi yapılacak kontrollerden sonra netlik kazanacak.

Gözünde kanama olan Donk'un durumu iyi olmazsa kupa maçında riske edilmeyecek. Hollandalı futbolcunun yokluğunda Tolga Ciğerci ilk 11 için en güçlü aday konumunda.

Teknik direktör Fatih Terim, maçın gidişatına göre sakatlıktan dönen Fernando'yu da kullanmayı planlıyor.

MAC_HANGI_KANALDA_Galatasaray_Akhisarspor_mac_ne_zaman_Saat_kacta_GS-Akhisar_hangi_kanaldaasdfafa

RODRİGUES DURDURULAMIYOR

Galatasaray'da Garry Rodrigues yükselen formu ile dikkat çekiyor.

Özellikle Fatih Terim'in gelişiyle birlikte performansını arttıran başarılı oyuncu, sarı-kırmızılıların hücum gücünde önemli bir rol oynuyor.

Tudor döneminde lige iyi başlayan Rodrigues, ilk 4 haftada 3 asist yapmıştı. Ancak daha sonra düşüşe geçen 27 yaşındaki futbolcu, 17. haftaya kadar yalnızca 1 gol atabildi.

Teknik direktörlüğe Fatih Terim'in getirilmesiyle beraber ise bambaşka bir Rodrigues ortaya çıktı.

Göztepe mücadelesinde 1 gol atan Rodrigues, Kayserispor deplasmanında ise 1 gol 1 asist ile yükselişini sürdürmüştü. Bir sonraki hafta Osmanlıspor karşısında da 1 asist yapan Rodrigues, Sivasspor deplasmanını boş geçti.

Türk Telekom Stadı'ndaki Antalyaspor maçında 1 asist ile katkı vermeye devam eden Yeşil Burun Adalı futbolcu, Kasımpaşa deplasmanında da 1 gol attı.

Rodrigues, Bursaspor önünde de maçın yıldızlarından biriydi. 1 gol 2 asist ile oynayan başarılı oyuncu, Terim ile 7 maçta 4 gol 5 asist yaparak Gomis ile birlikte hücumda en etkili oyunculardan biri oldu.

MAC_HANGI_KANALDA_Galatasaray_Akhisarspor_mac_ne_zaman_Saat_kacta_GS-Akhisar_hangi_kanalda

AKHİSARSPOR DOLU DİZGİN

Teleset Mobilye Akhisarspor, Spor Toto Süper Lig'de son 3 maçını kazandı.

Teleset Mobilya Akhisarspor, Spor Toto Süper Lig'de 12 maç kazanamadıktan sonra üst üste 3 müsabakasını kayıpsız geçti.

Son 3 maçında Bursaspor'u 1-0, Kardemir Karabükspor ve Atiker Konyaspor'u 3-0 mağlup eden yeşil-siyahlı ekip, 23. haftada puanını 30 puana çıkardı.

Atiker Konyaspor maçından önce ligin ikinci devresinde çıktığı 5 maçta attığı 6 golün 5'ini Türk oyunculardan bulan Teleset Mobilya Akhisarspor, dünkü karşılaşmada yabancı oyuncularıyla sevindi.

Ara transfer döneminde Kardemir Karabükspor'dan transfer edilen ve dün 2 gol kaydeden Yevgen Seleznov, yeşil-siyahlı forma ile ligde 3. golüne ulaştı. Oyuna sonradan dahil olan Serginho ise Antalyaspor ve Trabzonspor müsabakalarından sonra 3. golüne imza attı.

270 DAKİKADIR GOL YEMİYOR

Ligde kalesinde son golü Kasımpaşa karşısında 90+4. dakikada gören yeşil-siyahlı ekip, son 3 maçta kalesini gole kapattı.

Kalesinde 270 dakikadır gol görmeyen Ege temsilcisi, bu sezon Süper Lig'de toplamda 7 müsabakayı gol yemeden tamamladı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda da yoluna devam eden Teleset Mobilya Akhisarspor, yarı final ilk maçında 27 Şubat Salı günü Galatasaray'ı konuk edecek.

Galatasaray Akhisarspor maçı ne zaman? ile ilgili etiketler Galatasaray Akhisarspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.