Galatasaray 6 numarasını buldu, Florian Grillitsch'i kadrosuna kattı!

Galatasaray bonservisi elinde olan orta saha oyuncusu Florian Grillitsch'i kadrosuna kattı.

Galatasaray 6 numara transferini de bitirdi. Sarı-kırmızılılar, bonservisi elinde olan Florian Grillitsch ile anlaşmaya vardı.

Florian Grillitsch kimdir?

Florian Grillitsch 7 Ağustos 1995 tarihinde ülkesinin Nenkirchen kentinde doğdu. 26 yaşındaki Avusturyalı futbolcu 1.87 boyunda.

Ön libero ve merkez orta saha da görev alan Grillitsch,. Kariyerinde SVSF Pottschach, Fußballakademie St. Pölten, SV Werder Bremen (2013-2015) formaları giydi. 2017-2018 sezonunda Hoffenheim'a transfer olan orta saha oyuncusu, burada 5 sezon forma giydikten sonra kontratını yenilemedi. 

Avusturyalı futbolcu geçen sezon 18 maça çıktı ve 1495 dakika sahada kaldı. Ülkesi adına 33 kez forma giydi ve 1 gol attı. Kariyerinde ise 256 karşılaşmada 32 gol, 31 de asist yaptı.

Güncel piyasa değeri 16 milyon euro olan Grillitsch, bugüne kadar 49 maçta sakatlık ve hastalık nedeniyle forma giyemedi.

Galatasaray 6 numarasını buldu, Florian Grillitsch'i kadrosuna kattı! ile ilgili etiketler Galatasaray Transfer Florian Grillitsch kadrosuna kattı
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.