Galatasaray 15 milyondan oldu!

Maddi değeri yüksek oyuncularını satarak gelir elde etmek isteyen Galatasaray'a Bruma cephesinden iyi haber gelmedi. Oyuncunun bonservisi için devre arasında 5 milyon euro (yaklaşık 15 milyon lira) öneren İspanyol ekibi, şimdi bundan da vazgeçti.. Artık Bruma kadroda düşünülmüyor!

Ajansspor'dan Özgür Sancar’a özel açıklamalarda bulunan İspanyol Noticia De Guipuzcoa gazetesinden Mikel Recalde, Bruma konusunda çok önemli bilgiler verdi.

Recalde, İspanyol takımının 21 yaşındaki futbolcuyu gelecek sezon kadrosunda düşünmediğini ifade ederken, “Armindo Bruma sezon ortasına kadar çok iyi bir performans sergiledi ve Real Sociedad yönetimi bir toplantı yaparak kendisini tüm haklarıyla satın almaya karar verdi. Oyuncunun menajeriyle görüşerek, 8 milyon Euro olan satın alma opsiyonunun 5 milyon euroya düşürülmesini istediler. Ancak sezonun ortasından itibaren Bruma’da gözle görülür bir düşüş yaşandı, performansı iç açıcı değil, zaten çok az maçta oynadı. Sociedad yönetimi de kesin bir karar verdi; Bruma ile devam edilmeyecek!” dedi.

Yaz döneminde yeni teklifler beklenecek!

Bruma sezon başında Galatasaray’ın hazırlık kampına katılacak ve bu süre içerisinde menajeri sarı kırmızılı kulübün uygun bulduğu bir teklif getirirse, transfer değerlendirilecek. Galatasaray Bruma konusunda yeni tekliflere açık durumda ancak bu konuda yeni teknik direktörün vereceği rapor da belirleyici olacak.

Bruma, Real Sociaded ile 29 lig maçına çıkarken, 2 gol atıp 1 asist yaptı. 16 maça sonradan başlayan Portekizli futbolcu, 10 maçta 90 dakikayı tamamlayamadı. 5 maçta kadroya alınmayan Bruma, sadece 3 maçta teknik direktör Eusebio Sacristan tarafından ilk 11’de sahaya sürüldü.

Telles'ten de iyi haber gelmiyor

Galatasaray'ın gelir beklediği bir diğer isim de Inter'de kiralık olarak forma giyen Alex Telles... Milano ekibine Melo'yla birlikte sezon başında katılan Brezilyalı futbolcu, 18'i ilk 11 olmak üzere 21 kez forma giydi. Inter'in, Telles'in bonservisini sezon sonunda alması beklenirken, Fenerbahçe'de Caner Erkin'in kadro dışı bırakılması umutların azalmasına neden oldu. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan milli futbolcunun Inter'le anlaşmaya yakın olduğu, Mancini'nin de bu nedenle Telles'ten vazgeçtiği iddia ediliyor.

Galatasaray 15 milyondan oldu! ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.