Galatasaray 100. galibiyet peşinde!

Şampiyonlar Ligi D Grubu ikinci maçında Çarşamba günü Portekiz'in Porto takımına konuk olacak Galatasaray, Avrupa kupalarındaki 100. galibiyetini arayacak. Galatasaray'da gözler Belhanda'da olacak.

Sarı-kırmızılı takım, Avrupa kupalarında daha önce çıktığı 272 müsabakanın 99'undan galibiyetle ayrıldı. 102 karşılaşmada rakiplerine mağlup olan Galatasaray, 71 mücadeleyi ise beraberlikle tamamladı.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Porto ile yapacağı maçla Avrupa'daki 273. maçına çıkacak. Sarı-kırmızılı ekip, rakibini yenmesi durumunda Avrupa kupalarındaki 100. galibiyetine ulaşacak.

Avrupa arenasında rakip fileleri 373 kez havalandıran sarı-kırmızılar, kalesinde ise 404 gole engel olamadı.

GÖZLER BELHANDA'DA

BB Erzurumspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Emre Akbaba'nın ameliyat olması ve en az 1 ay sahalardan uzak kalacak olması, Selçuk İnan'ın sakatlığının tam olarak geçmemesi ve Badou Ndiaye'nin de Lokomotiv Moskova maçında gördüğü kırmızı kart sebebi ile Porto maçında yer alamayacak olması gözleri Younes Belhanda'ya çevirdi.

Bu sezon ligde Trabzonspor deplasmanında kırmızı kart gördükten sonra 3 maçtan men edilen Belhanda, orta sahadaki sakat ve cezalılardan dolayı Porto maçında çok yüksek ihtimalle ilk 11'e dönecek. Özellikle Emre Akbaba'nın sakatlığı sebebi ile birçok maçı kaçıracak olması sebebi ile Belhanda'nın Porto maçındaki performansı gelecek maçlarda ona formasını geri kazandırabilir.

Galatasaray’ın Porto deplasmanında orta sahada Fernando, Donk ve Belhanda üçlüsü ile sahaya çıkması bekleniyor.

Galatasaray 100. galibiyet peşinde! ile ilgili etiketler Belhanda Galatasaray Porto
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.