Galataport nerede? Survivor 2021 şampiyonu Galataport'ta belli oluyor! Galataport hangi semtte?

Galataport ile ilgili bilgiler şimdiden merak ediliyor. Survivor 2021 finalinin canlı yayınının gerçekleştirileceği Galataport'ta finalin ismi İsmail Balaban ile Poyraz oldu. Peki Galatağprt nerede, hangi semtte?

Galataport nerede? Survivor 2021 şampiyonu Galataport'ta belli oluyor! Galataport hangi semtte?

Galataport nerede araştırmaları başladı. Survivor 2021 finaline büyük ilginin olmasından dolayı finalin canlı yayınlanacağı yer olan Galataport merak konusu oldu. Bu akşam TV8 canlı yayınıyle Survivor şampiyonunun belli olacağı Galataport hangi semtte?

Galataport İstanbul, Karaköy'dedir. Vapur İskelesi ile Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi arasında yer alır. Boğaz kenarında 1.2 km’ye sahip sahil şeridinde yer alan eşsiz kruvaziyer limanı, seçkin bir otel markası, kafeleri, restoranları, butik mağazaları, ofisleri ve iki önemli sanat müzesiyle dünyanın en önemli destinasyon projeleri arasında yer alıyor.

Galataport nerede? Survivor 2021 şampiyonu Galataport'ta belli oluyor! Galataport hangi semtte? ile ilgili etiketler Survivor galataport istanbul nerede galataport nerede survivor 2021 final
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.