Galata Köprüsü'nde 'ABD defol' pankartı

Türkiye Komünist Hareketi, ABD'ye ait iki savaş gemisinin Boğazlar'dan geçerek Karadeniz'e ulaşacağının açıklanmasının ardından Galata Köprüsü'ne pankart açtı. 'ABD defol' yazılı pankart ile ilgili yapılan açıklamada "NATO’nun ve emperyalizmin, savaş politikalarını Karadeniz’e taşıması kabul edilemez" denildi.

Ukrayna ve Rusya arasındaki gerilim tırmanırken, ABD’ye ait iki savaş gemisinin Türkiye’ye haber vererek Boğazlar’dan Karadeniz’e geçeceğini açıklaması bölgede tansiyonu yükseltti.

Boğazlardan geçişleri için Türkiye’den izin istendiği belirtilen gemilere karşı Türkiye Komünist Hareketi (TKH) üyeleri tarafından bu sabah Galata Köprüsü'ne "ABD defol!" yazılı bir pankart asıldı.

"KABUL EDİLEMEZ..."

Türkiye Komünist Hareketi (TKH) tarafından yapılan konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Emperyalist ABD’nin Deniz Kuvvetleri 6. Filosu’na bağlı iki gemi bu hafta Boğazlar’dan geçerek Karadeniz’e gidecek ve 4 Mayıs tarihine kadar burada kalacaktır. NATO’nun ve emperyalizmin, savaş politikalarını Karadeniz’e taşıması kabul edilemez" denildi.

Galata Köprüsü'nde 'ABD defol' pankartı

Galata Köprüsü'nde 'ABD defol' pankartı ile ilgili etiketler Rusya ABD Karadeniz Gemi TKP
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.