Galata Köprüsü üzerinde İETT otobüsü kaza yaptı! Yaralılar var...

Galata Köprüsü üzerinde İETT otobüsü kaza yaptı. Kaza sonucu bir yolcu ile balık tutan iki kişi yaralandı.

Kaza, Galata Köprüsü üzerinde saat 10.00 sıralarında Eminönü istikametinde meydana geldi. Fulya Mahallesi - Eminönü seferi yapan Şahin Yılmaz yönetimindeki İETT otobüsü köprüden üstünde otobüsün direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarında bulunan demir korkuluklarına çarpıp kaldırıma çıktı. Askıda kalarak durabilen otobüsteki yolcular da savruldu. Kaza nedeniyle yerinden kopan demir korkuluklar da o sırada balık tutan iki kişiye çarptı.

Galata Köprüsü üzerinde İETT otobüsü kaza yaptı! Yaralılar var...

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kaşından yaralanan bir yolcu ve demir çarpası isabet eden 2 kişiye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra yaralılar ambulanslar ile çevre hastanelere götürüldü. Yaralanan kişilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Galata Köprüsü üzerinde İETT otobüsü kaza yaptı! Yaralılar var... - Resim : 2

3 SAATTE BULUNDUĞU YERDEN KALDIRILDI

Kaldırıma çıkıp askıda kalan otobüs ise İBB görevlilerinin 3 saatlik çalışması sonucu bulunduğu yerden kaldırıldı.

Galata Köprüsü üzerinde İETT otobüsü kaza yaptı! Yaralılar var... - Resim : 3

Kaza sırasında köprü üzerinde balık tutan Kemal Tüylü, "Biz balık tutuyordu, bir baktık ki otobüs üzerimize doğru geliyor. Canımızı kurtarmak için kaçtık. Balık tutanlardan 2 kişi, bir de yolcu yaralıydı. Yaraları çok ciddi değildi. Balık tutanlara kırılan demirler çarpıp yaralandılar" diye konuştu.

 

Galata Köprüsü üzerinde İETT otobüsü kaza yaptı! Yaralılar var... ile ilgili etiketler İstanbul Galata Köprüsü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.