Gain üyelik ücreti ne kadar? Gain'de hangi programlar var?

Gain dijital içerik platformu, birbirinden farklı sinema, dizi ve yarışma programlarını barındırıyor. Netflix ve Exxen gibi içerik sağlayıcılara rakip olarak çıkan Gain ücretsiz mi, üyelik ne kadar?

Netflix, Exxen ve Blu TV gibi içerik platformlarına bir yenisi daha eklendi. Gain, 30 Aralık itibariyle erişime açıldı. Peki, Gain üyelik ücreti ne kadar?

GAİN ÜYELİK ÜCRETİ NE KADAR?

Yeni nesil online dizi-film platformu Gain, 30 Aralık 2020 Çarşamba günü yayın hayatına başladı. Netflix, Amazon Prime, Blu TV, Puhu TV, Exxen, Fox Play, Mubi benzeri hizmet veren Gain, bazı özellikleriyle diğer platformlardan ayrılmayı hedefliyor.

Kişiye özel yayın akışı sunan, yenilikçi, eğitici, eğlendirici kısa videoların olduğu yeni nesil içerik platformu Gain, 30 Aralık 2020 günü yayına başladı. Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş'ın hazırladığı Mücbir Sebepler programı artık Gain'de yayınlanacak.

Gain üyelik ücreti ne kadar? Gain'de hangi programlar var?

GAIN ÜYELİK ÜCRETİ NE KADAR?

Kişiye özel yayın akışı sunan, yenilikçi, eğitici, eğlendirici kısa videoların olduğu yeni nesil içerik platformu olan Gain ücretsiz hizmet veriyor. 30 Aralık 2020 Çarşamba günü yayına başlayan platformun, ilerleyen aylarda aylık ve yıllık paketlerine göre farklı ücret tarifesi olması bekleniyor. İçerik başına ödeme de mümkün olacak. Gain'in içerik kütüphanesi Apple Store ve Google Play Store'dan indirilebilen mobil uygulama aracılılığıyla izlenebiliyor.

Gain üyelik ücreti ne kadar? Gain'de hangi programlar var? ile ilgili etiketler Netflix gain ne kadar
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.