Gain paralı mı? Gain nasıl kullanılır? İçerikleri neler?

Gain çevrimiçi içerik platformu kısa bir süre önce yayın hayatına başladı. Ülkemizde Exxen'den sonra 30 Aralık 2020 itibariyle başlayan Gain paralı mı sorusu da vatandaşların merak konusu oldu. Keşfetteki yapay zarka özelliği ile izledikleriniz ve rutininize göre içerikler sunan Gain nasıl kullanılır? İçeriklerde neler var?

Yeni nesil dijital içerik platformu Gain, kısa bir süre önce yayın hayatına başladı. İçerikleri ve kullanışlı özellikleri ile kısa sürede hatırı sayılır bir kullanıcı kitlesine ulaşan Gain nasıl kullanılır? İçeriklerinde neler var?

GAİN PARALI MI?

Gain, iOS ve Android cihazlarınızda ücretsiz bir şekilde kullanabiliyor. Yakın zamanda akıllı TV'lerde de kullanılması planlanıyor.

GAİN'DE HANGİ İÇERİKLER VAR?

Programlar:

Mücbir Sebepler Yılbaşı Özel (31 Aralık)

Sunucular: Bartu Küçük Çağlayan ve Melikşah Altuntaş

Gain'de canlı yayınlar da olacak. Mücbir Yılbaşı programı canlı olarak yayınlanacak. Mücbir Sebepler programı, özellikle pandemi döneminde anlık 100 bin izleyiciye ulaşacak kadar popüler oldu. 31 Aralık saat 21.30'de Bartu Küçükçağlayan ve Melilşah Altuntaş yılbaşını kutlayacak. Mücbir Sebepler'in tamamen Gain'de yayınlanıp yayınlanmayacağı ise henüz açıklanmadı.

GAİN yayına başladı! GAİN nedir, nasıl izlenir ücretli mi? Gain'de kimler  var?

Oyunlar Holding (Ocak)

Oyun yayıncısı ve içerik üreticisi Can Sungur, Model grubunun bas gitaristi Can Temiz ve sanatçı Can Bonomo bu programda el emeği kostümlerle konuklarıyla çeşitli oyunlar oynayacaklar. Ancak alışmışın biraz dışında.

Ahmet Mümtaz Taylan'la İstanbul Hesabı (Ocak)

Kısıtlı bütçeyle İstanbul'u dolu dolu yaşayıp, gezip, uygun bütçeyle lezzetli şeyler yiyip içmek mümkün mü? Ahmet Mümtaz Taylan'la İstanbul Hesabı, Ocak'ta Gain'de.

Vedat Milor ile En İyisi (Ocak)

Türkiye'nin ünlü gurmelerinden olan Vedat Milor, ünlü sosyal medya anketlerini Gain'de sürdürüyor. İlk bölümün zor sorusu: Kayseri pastırması mı? Kastamonu pastırması mı?

Diziler

On Bin Adım (Ocak)

Gain'in ilk dizisi "10 Bin Adım"dan fragman yayınlandı. Başrollerinde Engin Günaydın ve Devin Özgür Çınar'ın yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Duygu Güzel Meriç oturuyor. Devin Özgür Çınar aynı zamanda dizinin senaryonusu da kaleme aldı. Zamkinos Film imzası taşıyan filmin yapımcılığını ise Faruk Özerten ve Nisan Ceren Göçen yapıyor. İki eski sevgili her gün birlikte 10 Bin Adım atmaya karar verir ve olaylar bunun etrafında gelişir.

Terapist (Ocak)

Gain'in On Bin Adım'dan sonra duyurduğu dizisi Terapist'ten de ilk fragman yayınlandı. Zeynep Çamcı, İlayda Alişan, Çağdaş Onur Öztürk ve Murat Kılıç gibi isimlerin başrolde olduğu dizide oyuncu Muhammet Uzuner ve Dolunay Soysert de yer alıyor. Gain'in duyurusunu yaptığı gerilim dizisinin yönetmen koltuğunda ise Zeynep Dadak oturuyor. Dizi, gizemli bir cinayete beş zanlısı ve bir doktor arasında yaşananları konu alacak.

Gain Turkey'den 23 Nisan videosu! Gain Turkey kimin? | Gündem Haberleri

Belgeseller

MFÖ: Ele Güne Karşı (Ocak)

Ele Güne Karşı, MFÖ'nün daha önce hiç bir yerde yayınlanmamış görüntüleri ve belgesel için çekilen özel röportajları ile Ocak'ta Gain'de.

Bir Şifa Bağımlısının İtirafları (Ocak)

Ela Başak Atakan tarafından yazılan Bir Şifa Bağımlısının İtirafları isimli kitap, bu programda bizzat yazarın kendisi tarafından anlatılacak. Belgeselde kitapta da ele alınan "Sıradan bir annenin bir kişisel gelişim fenomenine kendini kaptırma hikayesi" anlatılıyor.

Gain paralı mı? Gain nasıl kullanılır? İçerikleri neler? ile ilgili etiketler Netflix gain paralı mı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.