Gaga Bulut öldü mü? Son dakika hapishanede öldürüldü mü?

Gaga Bulut öldü mü? Sosyal medyada Gaga Bulut adı ile tanınan Gala Bulut ile ilgili gündeme düşen iddia şoke etti.Gaga Bulut,YouTube kanalında yayınladığı bir video ile önceden gündeme oturmuştu. Gala Bulut'un hapishanede öldürüldüğü iddia edildi. Son dakika Gaga Bulut öldü mü?

Gaga Bulut öldü mü? Sosyal medyada Gaga Bulut adı ile tanınan Gaga Bulut ile ilgili gündeme düşen iddia şoke etti.Gaga Bulut,YouTube kanalında yayınladığı bir video ile önceden gündeme oturmuştu. Gala Bulut'un hapishanede öldürüldüğü iddia edildi. Son dakika Gaga Bulut öldü mü?

Gerçek ismi Bulut Altuğ olan isim, İzmir’de çocuklara öpüşmeleri için para vermişti. Altuğ’un çektiği videolara daha sonra erişim yasağı getirilmişti.

Gaga Bulut’un hapishanede öldürüldüğü iddiası bomba gibi düştü.

İddialar ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

GAGA BULUT KİMDİR?

Sosyal medyada yayınladığı videoları ile ünlenen Gaga Bulut, İzmir Kordon'da çocukları öpüştürdüğü videolar dolayısıyla gözaltına alınmıştı.

Daha sonrasında ise 22 yaşındaki Gaga Bulut, tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Gaga Bulut öldü mü? Son dakika hapishanede öldürüldü mü? ile ilgili etiketler YouTube Sosyal Medya Hapishane gaga bulut
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.