Gaffar Yakınca: Lütfü Türkkan’ı ‘yok’ sayıyorum

Gazeteci Yakınca, moderatörün Lütfü Türkkan’ın sözlerine ilişkin görüşlerini almak için yönelttiği soruya, “Lütfü beyin beyanını değerlendirmiyorum. Benim nazarımda şehitler adına şehitler üzerine çok büyük hassasiyetim olduğu için Lütfü Türkkan’ı yok sayıyorum.” sözleriyle yanıt verdi.

Gazeteci Gaffar Yakınca, CNN Türk’te katıldığı programda şehit yakınına galiz küfreden İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan’a sert eleştirilerde bulundu. 

Moderatörün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in adaylığına ilişkin parti içerisinden gelen desteklere yönelik sorusuna yanıt veren Gazeteci Yakınca, “Ben edebiyatçı tarafımı kullanarak her zaman yaptığım gibi önce trajediyi söyleyeyim sonra analize geçeyim.” dedi.

‘TÜRKKAN’IN CEZALANDIRILMAMASI BİZİM TRAJEDİMİZ’

Haddini aşarak şehit yakınına galiz küfreden Türkkan’a sert eleştirilerde bulunan Yakınca, “Trajedi şu; şehidin anasına bacısına sinkaf etmiş küfretmiş bir kişinin sözünü analiz etmek zorunda kalıyoruz. Neden? Çünkü mensubu olduğu parti kendisini cezalandırıp meclisin dışına atmadı. Bir defa bu bizim trajedimiz.” ifadelerini kullandı.

“LÜTFÜ BEYİN BEYANINI DEĞERLENDİRMİYORUM”

Türkkan’ın hala mecliste bulunmasının bir gazeteci olarak kendisi için utanç vesilesi olduğunu belirten Yakınca sözlerini şöyle sürdürdü:

“Dolayısıyla Lütfü beyin beyanını değerlendirmiyorum. Benim nazarımda şehitler adına şehitler üzerine çok büyük hassasiyetim olduğu için Lütfü Türkkan’ı yok sayıyorum. Türkkan benim için takip edilecek siyasetçi değildir, sözüne de kıymet verilecek şahsiyet değildir. Çünkü bizim için en kıymetli olan şeye utanmazca hadsizce küfür etmiştir hakaret etmiştir.”

Gaffar Yakınca: Lütfü Türkkan’ı ‘yok’ sayıyorum ile ilgili etiketler Lütfü Türkkan küfür CNN Türk
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.