Gadirova'dan İlham Aliyev'e destek mesajı

Yeni Azerbaycan Partisi Salyan bölge şubesi üyesi Gadirova'dan İlham Aliyev'e destek mesajı geldi. Azerbaycanlı siyasetçi, Dağlık Karabağ zaferiyle ilgili, "44 günlük Vatanseverlik Savaşı, Azerbaycan'ın geleceğinin emin ellerde olduğunu bir kez daha teyit etti" açıklamasında bulundu.

İktidardaki Yeni Azerbaycan Partisi'nin Salyan bölge şubesi üyesi Gadirova Dağlık Karabağ zaferiyle ilgili önemli mesajlar verdi.

Zaferi "Vatanseverlik Savaşı" olarak tanımlayan Azerbaycanlı siyasetçi, İlham Aliyev liderliğinde Azerbaycan'ın geleceğinin emin ellerde olduğunu vurgulayarak şu ifadeleri kullandı;

"Ülkemizde uygulanan başarılı devlet politikası ve ilgili devlet programlarında yapılan çalışmalar, gençlerin her alanda kapsamlı gelişimine ivme kazandırmıştır. Dolayısıyla Azerbaycan'da bağımsızlık yıllarında veya daha doğrusu haziran 1993'ten sonra yüksek entelektüel seviyeye ve milli ruha sahip gençlerin oluşumu, ülkemizde izlenen devlet politikasının mantıklı bir sonucudur."

"VATANSEVER AZERBAYCAN GENÇLİĞİ

Azerbaycan gençliğinin ülkelerine olan sevgisi ve fedakarlığına özel bir parantez açan Gadirova, "Aynı zamanda Milli Lider Haydar Aliyev'in kurduğu başarılı gençlik politikası son 17 yıldır Cumhurbaşkanı İlham Aliyev liderliğinde sürdürülmektedir. Üst düzey gençlerimizin bizzat Cumhurbaşkanı İlham Aliyev olmak üzere devletin beklentilerini karşıladığını da söylemeliyim. Bugün ülkemizde gençlerin girişim ve faaliyetlerine şahit olmadığımız bir alan yok. Azerbaycan gençleri bir yandan modernliğe, bilime ve eğitime büyük ilgi gösterirken, öte yandan vatanseverler, halkımızın tarihi geleneklerine, milli ve manevi değerlerimize büyük bağlılık gösteriyorlar." dedi.

Gadirova sözlerini şöyle tamamladı;

"Ülkede bağımsızlık yıllarında izlenen gençlik politikasının en büyük başarılarından biri, genç neslin vatanseverlik ruhu içinde oluşmasıdır. Bilindiği üzere Cumhurbaşkanı İlham Aliyev Şuşa'ya yaptığı ziyarette gençlerimizin vatanseverliğine övgüde bulundu: 'Azerbaycan'da son yıllarda vatansever, güçlü, milli bir neslin yetişmesine çok sevindim' dedi. Bugün anavatanlarının tüm zorluklarına göğüs gerebilen ve topraklarımızı düşman işgalinden kurtarabilen modern Azerbaycan gençliğinin Ulu Önder Haydar Aliyev, Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in okulunun ürünü olduğu da yadsınamaz bir gerçektir."

Gadirova'dan İlham Aliyev'e destek mesajı ile ilgili etiketler Haydar Aliyev İlham Aliyev gadirova Yeni Azerbaycan Partisi salyan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.