Gabriel’in 'Erdoğan' yalanı ortaya çıktı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile girdiği polemikten sonra diş hekimi olan eşi Anke Gabriel'in tehdit edildiğini söyleyen Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel'in mumu yatsıya kadar yandı

Alman Bakan Gabriel eşinin tehdit edilmesini "Erdoğan yüzünden Türklerden geldiğini" ima etmişti.

gabries

TEHDİT EDEN KİŞİ SARHOŞ BİR ALMAN ÇIKTI

Ancak gerçek çok geçmeden ortaya çıktı ve Gabriel'in eşine tehditler yağdıran kişinin ülke siyasetinden bıkan bir Alman vatandaşı olduğu ortaya çıktı. İsmi açıklanmayan kişinin, Gabriel'in partisi Sosyal Demokrat Parti'nin (SPD) izlediği kötü siyasete isyanını dile getirdiği ve hakaretler saydırdığı öğrenildi. Oy arttırmak için her yola başvuran Gabriel ve SPD Genel Başkanı Martin Schulz ise bu olayı Erdoğan'a ve Türklere iftira atmak için fırsat bilmişti. Gabriel, "Erdoğan'ın bunu nasıl yaptığı anlaşılan bazılarını motive etmiş olmalı ki, bunlar şimdi karımı sıkıştırıp taciz ediyorlar. Bunu tabii çok kötü bir sonuç olarak görüyorum" demişti.

YALANI ORTAYA ÇIKTI ÖZÜR BİLE DİLEMEDİ

Telefon yalanı hakkında özür bile dilemeyen Almanya Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Sigmar Gabriel ülkesinde Bild gazetesine Türkiye ile yaşanan gerginliği değerlendirirken yine Cumhurbaşkanı Erdoğan karşıtlığına devam etti. Gabriel Almanya'nın sorununun Erdoğan ile olduğunu söyledi. Ülkesinde 24 Eylül'de yapılacak seçimde oy peşinde koşan Gabriel ayrıca, mevcut şartlarda Türkiye'nin AB üyeliğinin hiçbir şekilde mümkün olmadığını iddia etti.

Gabriel’in 'Erdoğan' yalanı ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Almanya Erdoğan Tehdit gabriel yalan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.