Gabriel Zakuani'nin oğlu kayboldu!

İngiltere 3. Ligi ekiplerinden Gillingham'ın forması giyen Demokratik Kongolu stoper Gabriel Zakuani, 11 yaşındaki oğlunun kaybolduğunu duyurdu. 32 yaşındaki futbolcu, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamayla çocuğunu görenlerden polisle irtibata geçmelerini rica etti.

İngiltere 3. Ligi ekiplerinden Gillingham'ın forması giyen Demokratik Kongolu stoper Gabriel Zakuani, 11 yaşındaki oğlunu kaybetmenin şokunu yaşıyor. 32 yaşındaki futbolcu, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamayla dünden bu yana kayıp olan çocuğunu görenlerden polisle irtibata geçmelerini rica etti. İşte tecrübeli savunmacının o duyurusu:

"11 yaşımdaki oğlum kayıp ve dün okuldan çıkıp otobüs durağına doğru gittiğinden bu yana kendisinden haber alınamıyor. Konuyla ilgili her türlü bilgiyi lütfen Surrey veya Met Polisi'ne bildirin. Bu fotoğrafı paylaşırsanız çok mutlu olurum."

Gabriel Zakuani'nin oğlu kayboldu! ile ilgili etiketler Twitter İngiltere polis
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.