Gabriel García Márquez’in evlilik dışı ilişkisinden çocuğu olduğu ortaya çıktı

Yüzyıllık Yalnızlık, Kolera Günlerinde Aşk, Kırmızı Pazartesi'nin de aralarında olduğu pek çok romanı Türkçe'ye çevrilen ünlü yazar Gabriel García Márquez’in, evlilik dışı ilişkisinden bir kızı olduğu ortaya çıktı.

Tam adı Gabriel José de la Conciliación García Márquez olan, Nobel Edebiyat Ödüllü Kolombiyalı yazar Gabriel García Márquez’in, evlilik dışı ilişkisinden bir kızı olduğu ortaya çıktı.

ŞİMDİ ŞİMDİ 30'LU YAŞLARINDA...

Kolombiya’da yayınlanan El Universal gazetesinin haberine göre, Márquez ve Meksikalı yazar ve gazeteci Susana Cato, 1990’ların başlarında evlilik dışı ilişkilerinden doğan kızlarına Indira adını verdiler. Şimdi 30’lu yaşlarının başında olan Indira, annesinin soyadını kullanıyor.

GERÇEĞİ YILLARCA SAKLADILAR

Márquez’in yeğenlerinden Shani García Márquez, kuzeni Indira’yı yıllardır bildiğini, ancak ailesi amcasının hayatı konusunda ağzını sıkı tutmasını istediği için bu bilgiyi saklı tuttuğunu söyledi.

Ünlü yazarın yeğenlerinden Gabriel Eligio Torres García da, kuzeni Indira Cato ile sosyal medya üzerinden temasta olduğunu, ancak şahsen hiç görüşmediklerini söyledi. García, “kuzenlerim Rodrigo ve Gonzalo bir görüşmemizde ondan tesadüfen bahsettiler” dedi. Torres García, Cato’nun annesi Susana’nın da medyadan korumak için kızından hiç bahsetmediğini söyledi. Rodrigo ve Gonzalo Márquez ve eşi Mercedes Barcha’nın çocukları.

Gabriel García Márquez’in evlilik dışı ilişkisinden çocuğu olduğu ortaya çıktı

Ailenin diğer üyeleri de El Universal gazetesini yaptıkları açıklamada, ünlü yazarın eşi Mercedes Barcha’ya duydukları sayıdan dolayı Indira Cato’dan bahsetmediklerini belirtti. Mercedes Barcha Ağustos 2020’de ölmüştü.

Indira Cato şu anda Mexico City’de belgesel yapımcılığı yapıyor ve 2014’de göçmenlerle ilgili yaptığı bir belgeselle ödüller kazandı.

García Márquez’in ailesi kızının iletişyim bilgilerini basınla paylaşmadı, bu nedenle basın Indira Cato ile görüşemedi.

1982’de Nobel Edebiyat Ödülüw’nü alan, tam adıyla Gabriel José de la Conciliación García Márquez 17 Nisan 2014’de Meksika’da hayata gözlerini yumdu.

 

Gabriel García Márquez’in evlilik dışı ilişkisinden çocuğu olduğu ortaya çıktı ile ilgili etiketler Gabriel García Márquez Susana Cato
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.