G7 zirvesinde İran sürprizi!

ABD Başkanı Donald Trump'ın da katıldığı G7 zirvesinin yapıldığı Fransa'nın Biarritz kentine, İran hükümetine ait uçak iniş yaptı. İran, Dışişleri Bakanı Zarif'in Biarritz'te olduğunu doğruladı.

ABD Başkanı Donald Trump'ın da katıldığı G7 zirvesinin yapıldığı Fransa'nın Biarritz kentine İran hükümetinin uçağının indiğine dair haberler geldi.

Trump, İran Dışişleri Bakanı'nın Biarritz'e mi geldiği sorusunu "Yorum yok" diye yanıtladı. Ardından İran, bakan Zarif'in Biarritz'te olduğunu doğruladı.

İran Dışişleri Bakanlığı, Zarif'n ABD Başkanı Trump ve beraberindeki heyetle görüşmeyeceğini duyurdu.

Zarif'in, koltuğa oturduğundan beri İran'la gerilimi tırmandıran, nükleer anlaşmadan çekilen, en ağır yaptırımları dayatan, Basra Köfezi'nde savaş çıkarma noktsına gelen ABD Başkanı Trump ve beraberindeki heyetle görüşmeyi planlamadığı belirtildi.

İran devlet televizyonu Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Abbas Musavi'ye dayanarak, Zarif'in Trump'la veya heyetinden biriyle görüşmeyeceğini duyurdu.

Reuters'e konuşan üst düzey bir İranlı yetkili "Zarif, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un İran'la nükleer anlaşmayı kurtarmaya yönelik teklifine İran liderliğinin yanıtını iletecek" dedi.

G7 zirvesinde İran sürprizi! ile ilgili etiketler Donald Trump Fransa İran
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.