G20'den koronavirüs eylem planı!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, G20 Maliye Bakanları ile Merkez Bankası Başkanlarını'nın koronavirüs pandemisine karşı uygulamak için kararını aldıkları eylem planını açıkladı. Albayrak'ın sosyal medyadan paylaştığı plana göre ikinci dalga halinde ekonomilerin tamamen kapanmaması için işbirliği sürecek.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak Twitter hesabından, G20 Maliye Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları ile G20 Eylem Planı hakkında alınan kararı duyurdu.

Albayrak mesajında, "G20 Maliye Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları ile G20 Eylem Planı’nda gelinen aşamayı değerlendirdik. İkinci bir COVID-19 dalgası yaşanması halinde dahi ekonomilerimizin tamamen kapanmamasının, uluslararası ticaret ve işbirliğinin sürdürülmesinin önemi vurgulandı." dedi. 

G20'den koronavirüs eylem planı!

 

G20'den koronavirüs eylem planı! ile ilgili etiketler Berat Albayrak Hazine ve Maliye Bakanı G20
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.